sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: No Name, O5 a Radeček a bohatý program pro děti i dospělé. Soutěžte o lístky na Dožínky!

PR článek

Už v sobotu 8. září a v neděli 9. září se na olomouckém výstavišti proběhnou Dožínky Olomouckého kraje 2018. Program láká na známé hudební kapely a bohatý doprovodný program pro rodiče i děti.

Akci pořádají zemědělci Olomouckého kraje a Olomoucký kraj. Těžištěm Dožínek bude hospodářská výstava zemědělských strojů a zvířat, návštěvníky čeká ale i bohatý kulturní program.

Lístky

předprodej: 150Kč
na místě: 200Kč
senioři: 100Kč
děti: 50Kč děti do 6 let a ZTP ZDARMA

V neděli 9. září je vstup ZDARMA

Akce se koná na Výstavišti Flora Olomouc, přičemž v sobotu je vstup do areálu zpoplatněn, v neděli je pak vstup volný. V sobotu se totiž o kulturní program postará několik kvalitních hudebních skupin v čele s No Name a O5 a Radeček.

No Name je šestičlenná slovenská pop-rocková skupina založená 26. srpna 1996 v Košicích. Toho dne zároveň zvítězili v místní soutěži kapel zvané Košický zlatý poklad ´96. Zakládajícími členy byli Viliam Gutray a trojice bratrů Timkových - Igor,Roman a Ivan.Opravdový průlom přišel až v roce 2000 s albem Počkám si na zázrak a to především díky písním „Ty a Tvoja sestra“ a „Žily“. Následovaly úspěšné desky Oslávme si život, Slová do tmy a Čím to je.

Kapela z jesenických hor O5 a Radeček je synonymem vkusného českého popu. Do povědomí širší veřejnosti vstoupila úspěšnými hity Vloupám se nebo Praha, ale také díky unikátnímu Turné na střechách. Skupina O5 a Radeček hraje dvacet let ve stejné sestavě, a kromě jiného ji zdobí extrémní koncertní aktivita. Každý rok odehraje ke stovce koncertů, jimž dává osobitost charismatický zpěvák Tomino. „Radečci“ dlouhodobě pomáhají ohroženým dětem, úzce spolupracují s SOS dětskými vesničkami a v roce 1997 založili členové kapely časopis Zámeček pro opuštěné děti v dětských domovech, který vydávají dodnes.

Festival doplní vystoupení Hanáků, Cimbálové muziky a Rocková scéna. Na své si přijdou zejména rodiny s dětmi, čeká nás výstava zvířectva, zemědělských strojů, spousta soutěží a programu pro děti i dospělé. Nebudou chybět speciality české kuchyně, regionální potravina a slavnostní předávání věnců pro zemědělce.

Více informací hledejte na oficiálních stránkách Dožínek či na Facebooku.

O volné lístky na sobotní program Dožínek můžete soutěžit. Stačí správně odpovědět na následující otázku do středy 5. září do 12:00 a mít štěstí při losování. Pro tři z vás máme po dvou vstupenkách.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž byla ukončena, vítězi jsou: 
- D. Švédová
- V. Vaňáková
- E. Ertlbauerová ml.

Vítězové budou kontaktováni e-mailem.

Autoři

Štítky dožínky, kultura, No name

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.