čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Úterý ve znamení sportu. Vyberete si klání na ledě, nebo bitvu na palubovce?

Úterý bude v Olomouci patřit hned dvěma sportům, a to dokonce téměř ve stejný čas. Zatímco od páté hodiny rozehrají své extraligové utkání proti Olympu Praha volejbalistky VK UP Olomouc, o dvacet minut později změří své síly na olomouckém ledě účastníci minulého play-off, Olomouc s Libercem.

VK UP Olomouc – PVK Olymp Praha, 17:00, Sportovní hala UP

V rámci sedmého kola Uniqa volejbalové extraligy žen se dnes na domácí palubovce střetne tým Olomouce s pražskými volejbalistkami. V posledních třech zápasech vždy měly navrch olomoucké hráčky, které vždy Pražanky porazily poměrem 3:0 na sety. V posledním pohárovém utkání, které se rovněž hrálo na domácí půdě, porazil tým VK UP Olomouc Prahu přesvědčivě 25:13, 25:9 a 25:12. Otázkou je, jak tomu bude dnes.

HC Olomouc – Bílí tygři Liberec, 17:20, Plecharéna

Ve 21. kole hokejové extraligy se proti sobě postaví účastníci čtvrtfinálového play-off z minulé sezóny. Proti úřadujícím mistrům se Kohoutům v prvním letošním střetnutí podařilo vyhrát až v prodloužení výsledkem 2:1. Co se týče formy, tam je pak statistika neúprosná – zatímco Liberec v posledních zápasech převážně vítězí, olomoučtí hráči naposledy podlehli Třinci 4:0 a předtím doma Plzni 2:5. Uvidíme, jak obstojí Kohouti proti tygřím pařátům z Liberce tentokrát.

Čtěte více:

Autoři | Foto Marek Rigo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.