sobota 20. dubna 2024 Marcela

SPORT V OLOMOUCI: Nabitý víkend - Sigma hraje s Třincem a začíná volejbalové play-off

O víkendu olomoucké volejbalistky ve Sportovní hale UP rozehrají čtvrtfinále proti Šternberku. První dva zápasy budou mít výhodu domácího prostředí, takže si budou chtít vybudovat dostatečný náskok. Fotbalovou Sigmu zase bude čekat reparát proti Třinci.

Pátek 31. března

SK Sigma Olomouc - FK Fotbal Třinec = 18:00 (Andrův stadion)

Sigma v posledním kole podlehla Táborsku a náskok, který měli olomoučtí hráči nad Baníkem se rázem snížil. Nyní tyto dva celky dělí pouze čtyři body. Při dalším zaváhání by se do hry o postup mohla zase reálně vložit i Opava, která momentálně ztrácí na první Sigmu osm bodů. Třinec může v tomto souboji jenom překvapit, zato Olomouc by si měla splnit povinnost v podobě třech bodů.

Sobota 1. dubna

VK UP Olomouc - TJ Sokol Šternberk = 17:00 (Sportovní hala UP)

Volejbaloví fanoušci se konečně dočkali. Je tady play-off UNIQA volejbalové Extraligy. Hanačky měly ke konci sezóny šanci na první místo v tabulce, ale nakonec se jim Prostějov nepodařilo potřetí za sebou porazit. S pražským Olympem si v posledním zápasu základní části poradily 3:0 na sety a nyní se soustředí na svého souseda, kterým je Šternberk. Oba týmy se velmi dobře znají a bude zajímavé sledovat, zda se Šternberku podaří rozhodit olomoucký celek, který si letos dělá naděje na zisk ligového titulu.

 

DHK Zora Olomouc - Trenčín = 17:30 (hala DHK Zora Olomouc)

Olomoucké házenkářky přivítají slovenského soupeře, který okupuje až 12. místo. Zbývají už jenom čtyři kola do konce Interligy a Olomouc bude hrát pouze dvakrát doma. Pokud tedy chcete ještě vidět hráčky v akci, tak zavítejte na stadion Zory. 
 

EXTRALIGA kolové 2. kolo -  kategorie ELITE - TJ Milo Olomouc = 10:00 (Sportovně-společenský sál ARX)

Jestli jste znuděni mainstreamovými sporty, tak pro vás máme lahůdku v podobě kolové. Hráči si zajisté zasolouží obdiv a neprávem jim není věnována dostatečná pozornost. V sobotu čeká olomoucký tým druhé kolo Extraligy. Pokud si tedy přivstanete, tak neuděláte chybu. 

Nedělě 2. dubna

VK UP Olomouc - TJ Sokol Šternberk = 17:00 (Sportovní hala UP)

Druhý zápas VK UP Olomouc proti Šternberku. Přijďte podpořit Hanačky v play-off.

Čtěte více:

Autoři | Foto Sigma Olomouc, Jakub Wittka, David Superata, Tomáš Macák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.