čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Silvestrovský turnaj hvězd poprvé proběhl pod střechou: Fotbalisty neodradila ani řádící chřipka

Předposlední den roku 2016 se v hale olomouckého Gymnázia Hejčín uskutečnil Silvestrovský turnaj hvězd. Během pátečního dopoledne změřily své síly týmy namíchané z aktivních i bývalých fotbalistů napříč věkovým spektrem.

Fotbalisti se utkali o titul šampiona a další hodnotné ceny. Turnaj, který při své premiéře pod střechou přišlo navštívit velké množství diváků, měl od prvního hvizdu náboj a nebylo nouze o krásné fotbalové momenty. Pozadu svými výkony nezůstávali ani brankáři a chvílemi přiváděli útočníky k zoufalství. 

V dvoukolovém herním systému (přizpůsobeném řádící chřipce) se nejlépe vedlo týmu Raptors, který v 8 zápasech ani jednou neprohrál, a zaslouženě tak nad hlavu zvedl pohár pro vítěze.

Působení vítězného týmu po turnaji zhodnotil golman Michael Pocklan: „Z vítězství máme všichni radost. Od chvíle, kdy nám přišla pozvánka, jsme se moc těšili a za sebe i kluky můžu říct, že turnaj měl skvělou kvalitu jak po stránce organizační, tak herní. S kluky zažíváme krásnou sezonu a tohle byla krásná tečka na závěr roku. Chtěl bych všem popřát hodně štěstí a zdraví do nového roku".

Jednotlivé zápasy odsýpaly jeden za druhém přesně podle rozpisu. V horním ochozu si diváci mohli dopřát občerstvení včetně teplých nápojů. Během vyhlášení vítězů se také na  tři vylosované diváky usmálo štěstí a odnesli si domů láhev Bohemia sektu.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Marek Velíšek z týmu vicemistrů FK Tichej Koutek. Nejlepším brankářem turnaje byl zvolen Jiří Kaspar.

Celková tabulka:

1. Místo – Raptors team

2. Místo – FK Tichej Koutek

3. Místo – HUNTERS

4. Místo – Mladé pušky

5. Místo – Dream Team

Z mého pohledu panuje obrovská spokojenost. Musím poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě i realizaci turnaje, našim partnerům, všem hráčům a také divákům. Na to, že se jednalo o premiéru v hale, klapalo vše na minutu přesně a myslím, že jsme si všichni zpestřili konec roku zábavou a sportem v jednom," říká organizátor Lukáš Krbeček​​​​​​​​​​​​​​​​

Foto Marie Zdráhalová | Zdroj Lukáš Krbeček​​​​​​​​​​​​​​​​

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.