čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Míčové sporty

Florbalové juniorky poraženy

neděle, 9. dubna 2023, 23:16Míčové sporty

Florbalové juniorky poraženy

Chodov porazil Olomouc v prvním finálovém zápase 1. ligy juniorek 4:2. Olomouc tlačila na brankářku Chodova, ale nedokázala dotáhnout náskok soupeře, který využil i přesilovku a zvýšil své vedení na 4:1.

Olomoučtí baseballisté v prvním dubnovém utkání podlehli Blansku

Opening Day Olomouc: Fanoušci užili bohatý program a Petr Charvát oslavil třemi body, ale Skokani prohráli s Blanskem a druhý zápas museli odložit kvůli dešti.

Pro olomoucké volejbalistky sezóna skončila

VK Prostějov porazil v čtvrtfinále univerzitní tým volejbalistek z Olomouce 3:0. Prostějov postoupil do semifinále a bude bojovat o obhajobu loňského vítězství.

Olomoučtí basketbalisté prohráli s USK Praha o 20 bodů a čeká je souboj o udržení s Hradcem Králové

Olomoučtí basketbalisté padli v utkání o udržení s USK Praha o rovných 20 bodů a definitivně se vzdali naděje na play-off, čeká je tak souboj o udržení s Hradcem Králové.

Ani domácí utkání se volejbalistkám nepovedlo

Prostějovanky vedou v druhém utkání čtvrtfinálové série díky chybám domácích na servisu. Po prvním setu se Olomouc snaží o obrat, ale Prostějov odskakuje a nakonec vyhrává 3:1. VK Prostějov tak potřebuje ještě jednu výhru k postupu.

Dramatické hanácké derby skončilo vítězstvím Prostějova v pěti setech

Prostějov prohrál první set, ale nakonec zvítězil v pátém zkráceném setu. Druhé utkání série se odehraje 28.3. na půdě VK UP Olomouc.

Olomoucko zvítězilo v Hradci a udrželo si naději na play-off

Olomoucko přehrálo Hradec v napínavém utkání a udrželo si šanci na postup do osmifinále. Pipkins byl nejlepším střelcem s 24 body.

Play-off je tu, v cestě VK UP stojí rival z Prostějova

Univerzita Palackého Olomouc po prohře s týmem Králova Pole klesla ze čtvrté na šestou příčku a ve čtvrtfinálové sérii vyzve svého velkého regionálního rivala z Prostějova. Druhé kolo již v úterý 28. března.

Olomoucko prohrálo na půdě USK Praha

úterý, 14. března 2023, 20:20Míčové sporty

Olomoucko prohrálo na půdě USK Praha

Hanáci nedokázali porazit Pražany, když prohráli 94:85, ale ukázali skvělý výkon v druhé polovině utkání. Olomoucko se snažilo dohnat manko, ale nedokázalo otočit skóre ve svůj prospěch.

Pětisetová bitva přináší olomouckým volejbalistkám 2 cenné body

Olomouc a Liberec sehrály napínavý volejbalový zápas, plný krásných výměn a skvělých servisů. Po vyrovnané hře rozhodl až tie-break, ve kterém se nakonec radovali hosté z Liberce.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.