čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Šantovce otevře Mi Store, mobil bude za pětistovku, sluchátka za korunu

PR článek

V pátek 29. června v 11 hodin dopoledne bude v Galerii Šantovka slavnostně otevřen Mi Store. Během celého dne si návštěvníci budou moci koupit chytré telefony, fitness náramky, sluchátka, sportovní hodinky nebo kamery do auta za nebývale nízké ceny. Už od deváté hodiny navíc budou probíhat soutěže o chytré telefony nebo elektrické koloběžky.

Mi Store je prostorný showroom s moderním čistým designem, kde jsou technologie na prvním místě. K vidění, vyzkoušení a koupi bude kompletní nabídka Xiaomi pro Českou republiku. Vedle chytrých telefonů, náramků, chytrých hodinek, kamer, powerbank, sluchátek a příslušenství to bude třeba i elektrická koloběžka Mi Scooter 2, špičkový přenosný počítač Mi Notebook Air nebo pro středoevropany lehce kuriózní rýžovar.

Olomoucký Mi Store bude vůbec prvním Mi Storem na Moravě. Během pátku 29. června bude za velice akční ceny v prodeji 1130 produktů. Značková sluchátka Xiaomi budou za korunu, kultovní fitness náramek Xiaomi Mi Band 2 bude k dispozici za 50 korun, chytré sportovní hodinky Amazfit Bip za dvě stovky a kamera do auta Xiaomi Mi Dash Cam se bude prodávat za 350 korun. Největším hitem bude smartphone Xiaomi Redmi 4X, který Heureka.cz vyhlásila Produktem roku 2017. Normálně stojí 3 390 korun, v pátek v Šantovce bude za pětistovku.

Od deváté hodiny ranní bude probíhat soutěž o čističku vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2, smartphone Xiaomi Redmi Note 5 a elektrickou koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter. Stačí do 16:00 vyplnit krátký kvíz u hostesek. Vyhlášení soutěže proběhne v 16:30. V 11:00 proběhne slavnostní otevření Mi Store. Pro nejmenší bude v rámci dětského dne Galerie Šantovka připravena soutěž na elektrických koloběžkách o hodnotné ceny a programem provede DJ Lowa.

Nejúspěšnější startup na světě

Xiaomi je čtvrtý největší výrobce chytrých telefonů na světě a třetí nejprodávanější značka mobilů na českém trhu. Firma založená v roce 2010 je označovaná za nejúspěšnější startup na světě.

Firma sbírá nejpovedenější produkty po celé Číně, pomůže s vývojem a nabízí je pod svou značkou Mi, takže ji už dávno nevídáme jen na telefonech. V České republice se prodávají kamery, počítače, koloběžka, powerbanky, sluchátka, fitness náramky, chytré hodinky. V domovské Číně Xiaomi nabízí stovky dalších produktů od jednoduchého konektoru po Segway.

Po dvou menších prodejních místech Mi Zone v Ostravě je olomoucký Mi Store prvním velkým showroomem Xiaomi v regionech.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.