čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Sváteční den se neobešel bez vážných nehod, na Přerovsku se zabil o strom mladý motorkář

U Radslavic na Přerovsku dnes odpoledne zemřel pětadvacetiletý motorkář, narazil do stromu. Muže se snažili na místě resuscitovat svědci a poté záchranáři, svým zraněním však nakonec podlehl na místě, řekl mluvčí krajské záchranné služby Zdeněk Hošák. Silnice musela být podle dopravních informací policie u Radslavic uzavřena, okolnosti nehody se vyšetřují.

Nehoda se stala kolem 14:30. „Motorkář pravděpodobně nezvládl řízení a havaroval," řekl dnes krajský policejní mluvčí Petr Piňos. Muž podle něj po nehodě spadl do příkopu, odkud se pravděpodobně vymrštil a narazil do stromu. Po dobu vyšetřování nehody byla silnice mezi Radslavicemi a Kozlovicemi uzavřena.

K nehodě vylétl také vrtulník letecké záchranné služby. „Na místě byl nalezen vážně zraněný motorkář v bezvědomí. Před příletem prováděli oživovací pokusy kolemjdoucí. V rozšířené resuscitaci pokračovala posádka letecké záchranné služby, bohužel muž utrpěl velmi vážná mnohočetná poranění, kterým po několika minutách na místě podlehl," doplnil Hošák.

Na střední Moravě jde o tomto prodlouženém víkendu již o druhou smrtelnou nehodu motorkáře. V sobotu u Valašského Meziříčí zemřel čtyřiatřicetiletý motocyklista poté, co nebezpečně předjížděl osobní auto. Řidič osobního vozu, který skončil po nehodě na střeše, byl lehce zraněn.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.