úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Během noci se na Prostějovsku staly dvě vážné nehody

V noci z pátku na sobotu se staly hned dvě vážné nehody v okolí Prostějova. Nejdříve museli hasiči vyprostit ženu, která se srazila s projíždějícím vlakem a o dvě hodiny později u nehody, kde muž narazil se svým autem do stromu.

Žena, která těsně po půnoci projížděla Kostelcem na Hané, vjela na koleje a střetla se s projíždějícím vlakem. Po této něhodě zůstala zaklíněná ve svém autě. Ven jí museli pomáhat hasiči, kteří po úspěšném vyproštění předali poraněnou ženu záchranářům.

Druhá nehoda se stala krátce po druhé hodine v noci v Určicích. Řidič narazil z neznámých důvodů do stromu poblíž silnice. K autonehodě opět přijeli proštějovští hasiči, ale nakonec nemuseli zraněného muže vystříhávat z auta. "Hasiči po svém příjezdu nemuseli dle původního ohlášení vyprošťovat zraněnou osobu, ta v tu chvíli již byla mimo vozidlo a v péči ZZS. Hasiči v navazujícím čase pokračovali v bezpečnostních opatření a v závěru vypomohli s naložení vozidla na odtahovou službu," uvedl mluvčí HZS Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Čtěte více:

Autoři | Foto ZZS Olomouckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.