čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Vault 42 zve na čtvrteční Business coffee i další akce v červenci

Coworkingové centrum Vault 42, které 1. června otevřelo své brány veřejnosti, přes léto rozhodně nespí. V druhé polovině července odstartuje hned dvě série pravidelných setkání - Business coffee a How to CROWDFUND? Obě akce jsou otevřené a zúčastnit se jich může kdokoliv, kdo o dané téma projeví zájem.

Ve čtvrtek 20. července, od 15.00 se uskuteční první akce s názvem “Business coffee”. Přesně půjde o setkání nezávislých profesionálů, kteří nabízejí různé služby - od marketingu, tvorby webů, grafických služeb až po překlady a PR. Setkání proběhne v neformální atmosféře a cílem je umožnit freelancerům, aby se setkali mezi sebou navzájem, sdíleli profesní zkušenosti a zároveň nabídli své služby těm, kteří je poptávají. Z akce tedy rozhodně není vyloučená široká veřejnost, naopak! Pokud zrovna sháníte někoho, kdo by vám vytvořil webové stránky nebo se jen potřebujete poradit, jaký slogan vybrat pro vaši nově vznikající firmu, Business coffee je pro vás tím pravým místem. Průběžné informace o tom, kdo se akce zúčastní najdete na webových stránkách Vaultu 42 nebo na facebookové události Business coffee °1°.  Chcete-li nabídnout své služby nebo zveřejnit vaši poptávku, kontaktujte space&community managera Ondřeje Čejku - ondrej@vault42.cz

O týden později, ve čtvrtek 27. července proběhne od 18.00 první díl ze série How to CROWDFUND? Tato série akcí vás seznámí se stále populárnějším způsobem financování - crowdfundingem, doslova financování davem. Na první akci se představí zástupci české crowdfundingové platformy hithit. Ti nabídnou pohled na přípravu kampaně po té formální stránce. Návštěvníky seznámí s tím, jaké podklady pro kampaň připravit a pohovoří o tom, jakou pomoc a služby mohou při sestavování kampaně nabídnout oni sami.

O zkušenosti s přípravou úspěšné kampaně se podělí Tomáš Bednář, autor projektu Kreativní slovník. Ten se svou kampaní zaznamenal úspěch dokonce na mezinárodní platformě kickstarter.

Prostor dostanou i návštěvníci, kteří budou moci položit dotazy týkající všech výhod i možných úskalí, které s sebou crowdfunding nese.

Podrobné informace o akci na na webových stránkách Vaultu 42 nebo facebookové události How to CROWDFUND?

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.