pátek 29. března 2024 Taťána

Olomoucký Vault 42 může slavit, v soutěži Zasedačka roku vyhrál v jedné z kategorií první místo

Soutěž CBRE Zasedačka roku zná své vítěze. Mezi nimi je i olomoucký Vault 42, který vyhrál v kategorii Malá kancelář do 500m2.

Soutěžilo se hned v devíti kategoriích. V sedmi z nich se umístily na prvních příčkách prostory, které se nacházejí v Praze. O to více je cenné, že se ve zbylých dvou, v kategorii Malá kancelář a Kancelář jako DNA firmy, umístily prostory z Moravy. V Malé kanceláři vyhrály právě prostory Vaultu 42, v druhé jmenované pak brněnské prostory Notino.

„Jsem rád, že cenu vezeme poprvé do Olomouce, a že porota v čele s Evou Jiřičnou ocenila kombinaci ducha staré historické pekárny s novým přístupem, který jsme se studiem Raketoplán do prostoru vnesli z vítězství a ohlasu na náš coworking space mám velkou radost," řekl zakladatel Vaultu 42 Radek Holík.

Soutěž CBRE Zasedačka roku je vyhlašována od roku 2014. Název soutěže může být lehce zavádějící, protože se nerozhoduje pouze o zasedacích místnostech, ale o kancelářských prostorách obecně. Soutěž má část, o které rozhoduje odborná porota i část veřejnou. Do hlasování, které končilo ve středu 31. ledna, se mohla zapojit i široká veřejnost.

Autoři | Foto Vault 42

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.