pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V soutěži podnikatel roku zvítězil PAPCEL

David Dostál, majitel společnosti PAPCEL, a.s., zvítězil v soutěži EY Podnikatel roku 2014 Olomouckého kraje, kterou organizuje společnost EY pod záštitou Jiřího Rozbořila, hejtmana Olomouckého kraje. Slavnostní vyhlášení proběhlo v prostorách Divadla na Šantovce. V Olomouckém kraji byl regionální vítěz vyhlášen již podeváté. Loni zvítězil Cyril Svozil, ředitel a majitel společnosti FENIX Trading, s.r.o.

Letošní ročník soutěže EY Podnikatel roku se nese v duchu motta „Klíčové je mít odvahu“, která je pro úspěch v podnikání důležitá. Na otázku, co on považuje za klíčové pro úspěch v podnikání, odpovídá David Dostál, že klíčové je mít sebevědomí, dobré lidi kolem sebe a trpělivost. Podnikatelská filozofie a firemní slogan Papcelu je: „Growing Together - když umožníme růst zákazníkovi, tak porosteme i my.”

Tuto filozofii Papcel naplňuje jednoznačně. Počet zaměstnanců v Litovli stoupl od roku 2010 o více jak 30 %. K tomu musíme připočítat zaměstnance ve Francii, Bělorusku, Indii, Kazachstánu, Číně a nově také v Itálii. „Moje pocity jsou úžasné. Jsem hrdá na to, že tady můžu být a zastupovat firmu Papcel. Ocenění je pro nás velkou výzvou a zároveň závazkem do budoucna. Finanční dar od Olomouckého kraje jsme se rozhodli věnovat litovelským školám,“ uvedla Marta Skvrnová, finanční ředitelka společnosti PAPCEL, která ocenění převzala za vítěze Davida Dostála.

Autor: L.Behingerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.