sobota 20. dubna 2024 Marcela

Doprava

FOTO: Řidič vjel na hromadu stavební suti na dálnici. Auto převrátil na střechu a narazil do autobusu

Kuriózní dopravní nehoda se stala v neděli 7. července v jednu hodinu ráno. Autobus se srazil s osobním vozidlem na 271. kilometru dálnice D35 ve směru z Olomouce na Ostravu. Policisté zjistili, že řidiči autobusu, který jel směrem na Ostravu,...

Policie pátrá po cyklistovi, který narazil do cyklistky na chodníku u Hotelového domu a z místa odešel

V pátek 5. července 2019 před sedmou hodinou ranní jela cyklistka po chodníku v ulici Brněnská v Olomouci naproti Hotelového domu ve směru od ulice Heyrovského. Na chodníku proti ní jel neznámý cyklista, který na jízdním kole zavrávoral, zřejmě...

Řidička při předjíždění nabourala auto, které odbočovalo

K nehodě dvou osobních aut mezi Prostějovem a Ohrozimí u Mostkovic došlo v pátek 5. července 2019 o půl desáté dopoledne. Jednatřicetiletá řidička Audi před odbočkou k Mostkovicím předjížděla dva automobily. Jedno z aut však odbočilo doleva na...

Opilý devatenáctiletý mladík bez řidičáku brázdil ulice města, zasáhnout museli až policisté

V pátek 5. července po půlnoci zastavili policisté v Šumperku devatenáctiletého řidiče. Ten neměl za volantem co pohledávat, a to hned z několika důvodů.

Policisté při kontrole chytili muže bez řidičáku a nalitého pivy a slivovicí

Před víkendem policisté kontrolovali na Prostějovsku muže v autě, který nejenže nevlastnil řidičský průkaz, navíc byl silně opilý.

Jen za pátek a sobotu eviduje policie v kraji celkem sedm nehod motorkářů. Jedna skončila tragédií

Celkem sedm případů nehod motorkářů evidují od pátku 5. července do neděle 7. července policisté v kraji. Nejvážnější nehoda se stala v pátek, zemřel při ní osmnáctiletý mladík.

Mladý řidič v Octavii předjížděl auta, čelně srazil teprve osmnáctiletého motorkáře. Ten na místě zemřel

V pátek 5. července večer došlo mezi obcemi Otinoves a Roztání k dopravní nehodě, při které přišel o život osmnáctiletý motorkář.

FOTO: Řidič nezvádl svůj kamion a s nákladem dřeva ho převrátil na bok

Ve čtvrtek 4. července v odpoledních hodinách došlo u Kout nad Desnou k havárii kamionu převážející dřevo. Na místo vyrazili hasiči i záchranáři, jedna osoba se zranila.

Nová parkovací cyklověž u prostějovského nádraží by měla pomoci cyklistům

Stavbu cyklověže, která má lidem umožnit bezpečně a levně ukládat jízdní kola, plánuje radnice v Prostějově. Parkovací zařízení pro jízdní kola by mělo být umístěno u hlavního vlakového nádraží sdělil prostějovský primátor František Jura (ANO).

Řidič traktoru nedal přednost řidičce, která jela po hlavní silnici. Žena po srážce skončila v nemocnici

Ve středu před patnáctou hodinou zasahovali policisté, hasiči i záchranáři u dopravní nehody v Bušíně. V křižovatce došlo ke srážce traktoru a osobního auta.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.