čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Doprava

Policie hledá řidiče osobáku, který vytlačil z dálnice mezi Olomoucí a Ostravou obytný vůz

Policie pátrá po řidiči osobního auta, který měl 5. srpna před třetí hodinou odpolední na 304. kilometru dálnice D1 ve směru od Olomouce na Ostravu u Hranic vytlačit z vozovky obytný vůz a ujet. O pomoc prosí policie i veřejnost.

Při bouračce dvou osobních vozidel u Štarnova se zranily tři osoby

V úterý 7. sprna došlo na silnici ze Štarnova do Šternberka k dopravní nehodě dvou vozidel, při které se zranily tři osoby.

Na křižovatce se střetlo osobní auto s náklaďákem, který při odbočování přejel částečně do protisměru

V úterý 7. sprna po šesté hodině ráno zasahovali policisté u dopravní nehody dvou vozidel u Mohelnice. V křižovatce se tam střetlo osobní auto s nákladním.

AKTUÁLNĚ: Mezi Olomoucí a Šternberkem je motorkář v péči zdravotníků, srazil se s autem

Na silnici mezi Olomoucí a Šternberkem u odbočky na Štarnov aktuálně zasahují policisté, hasiči i záchranáři. Došlo zde ke střetu osobního auta a motocyklu. Zraněný motorkář je v péči zdravotníků, hasiči provedli protipožární zabezpečení....

Mladá řidička nezvládla u Jívové zatáčku a narazila do stromů, poté auto zcela pohltily plameny

V pondělí 6. srpna před sedmou hodinou večerní naharovala u Jívové jedenadvacetiletá řidička s osobním autem. Po nárazu do stromu začalo navíc auto hořet.

Na silnicích Olomouckého kraje zemřelo v červenci šest lidí

Na silnicích Olomouckého kraje zemřelo v červenci šest lidí. Je to o pět více než za loňský první prázdninový měsíc. V meziročním srovnání se zvýšil také počet těžce zraněných, policisté jich ve statistikách evidují 18, což je o 11 více, řekl...

V křižovatce se srazily dva Passaty, při střetu se zranily tři osoby

V sobotu 4. sprna se stala u Bernartic v Horních Heřmanicích nehoda dvou osobních vozidel v křižovatce. Při ní se zranily tři osoby.

Řidič naboural do tří aut zaparkovaných na chodníku, jedno z nich srazilo dvě chodkyně

Do tří aut zaparkovaných na chodníku narazil v neděli odpoledne v Července na Olomoucku devětačtyřicetiletý řidič osobního auta Škoda Superb. Jedno z nabouraných aut poté srazilo dvě chodkyně. Při nehodě se zároveň zranila spolujezdkyně řidiče,...

Řidič auta přehlédl motorkáře. Při nehodě se zranili tři lidé

K nehodě, při které byli zraněni tři lidé, došlo v neděli 5. srpna po třetí hodině odpolední v Jindřichově. Třiadvacetiletý řidič auta VW Polo při vyjíždění na silnici přehlédl šestatřicetiletého řidiče motocyklu Honda, který jel zleva ve směru...

Policie pátrá po řidiči dodávky bílé barvy. Srazil cyklistu a z místa nehody ujel

Policie pátrá po řidiči z dopravní nehody, která se stala v pondělí 6. sprna v úseku mezi Bludovem a Postřelmovem. Řidič tam srazil cyklistu a z místa nehody ujel.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.