středa 24. dubna 2024 Jiří

Doprava

Řidička nedala přednost autu na hlavní silnici, výsledkem je škoda za 160 tisíc a jedna zraněná osoba

V úterý 3. července po druhé hodině odpolední havarovala dvě auta na silnici u Zlatých Hor, v křižovatce s cestou vedoucí k poutnímu místu Panny Marie Pomocné a k Poštovní štole.

Řidiče přemohla únava. Přejel do protisměru a narazil do stromu

V úterý 3. července o půl třetí odpoledne havaroval u Starého Města pod Sněžníkem šedesetiletý řidič se svým autem. Kvůli únavě přejel do protisměru a narazil do stromu.

Zfetovaného muže, který se pohyboval v kolejišti, zachytil projíždějící rychlík

V pondělí 2. července před osmou hodinou večerní měl muž, který se pohyboval v kolejišti na trase Nezamyslice – Prostějov v kolejišti, víc štěstí než rozumu. Zachytil ho totiž vlak, střet přežil.

Řidič se při jízdě autem snažil zachránit jídlo v převrhnutém jídlonosiči, skončil na svodidlech

V pondělí 2. července krátce po dvanácté hodině došlo k hávárii vozidla v Prosenicích. Řidič havaroval v době, kdy se snažil zachránit převrhnutý jídlonosič.

Řidič jedenáctky musel prudce zabrzdit kvůli bezohlednému řidiči, v autobuse se zranila cestující

Policie vyšetřuje nehodu z 22. června, kdy se na trase autobusové linky č. 11. z důsledku prudkého brždění autobusu zranila cestující. Policie hledá svědky nehody a také řidiče vozidla, kvůli kterému autobus brzdil.

Auto narazilo do zdi rodinného domu, pět lidí ve vozidle se zranilo

Pět lidí se dnes časně ráno zranilo při nehodě osobního auta na Prostějovsku, které narazilo do zdi rodinného domu. Čtyři z nich zůstali ve voze zaklíněni, vyprostit je museli hasiči. Pes, který s posádkou cestoval, nehodu nepřežil. Obyvatelům...

Vlak se dnes odpoledne srazil s autem, jedna osoba byla zraněna

Dopraní nehodu mezi osobním autem a vlakem řešili hasiči dnes před půl druhou v Lipové-lázních. V autě jely dvě osoby, jedna z nich byla zraněna. Hasiči zajistili vozidlo proti vzniku požáru a spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou a...

Devatenáctiletá řidička nezvádla předjíždění a skončila v plechovém oplocení

V sobotu 30. června havarovala v České Vsi devatenáctiletá řidička s způsobila celkovou škodu 200 000 korun.

Sedmašedesátiletý řidič přejel se svým autem do protisměru, střetl se s projíždějícím vozidlem

V pátek 29. června po poledni došlo na silnici u Kozlovic k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Z šetření policie vyplývá, že sedmašedesátiletý řidič z dosud nezjištěného důvodu přejel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím autem.

Osmatřicetiletý muž řídil zfetovaný a bez řidičáku, měl zákaz řízení do roku 2020

V neděli 1. července dopoledne kontrolovali policisté v Zábřehu osmatřicetiletého řidiče osobního auta. Hlídka zjistila, že řidiči byl vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel s platností až do dubna roku 2020. Řídil navíc pod vlivem...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.