čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Doprava

Dva opilí lidé obrátili auto na střechu. Policie teď řeší, kdo z nich řídil

Převráceným automobilem a škodou okolo osmdesáti tisíc korun skončila v neděli 29. dubna odpoledne dopravní nehoda na silnici z Kokor do Olomouce. Policie našla u Škody Octavia dva zraněné, oba pod vlivem alkoholu.

Řidič srazil pětašedesátiletou chodkyni na přechodu a ujel, pátrá po něm policie

Policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 19. dubna 2018 před druhou odpolední v Uničově na přechodu pro chodce v křižovatce ulic Hrdinů, Litovelská a Zikova ve směru od Litovle na obec Brníčko.

FOTO/VIDEO: Z Neředína poprvé vyjela nová linka tramvaje

Dopravní podnik města Olomouce dnes představil novou tramvajovou linku U, která zajistí přímé spojení mezi Neředínem a Novou Ulicí. Vůbec první jízdy této linky se ve středu 2. května před polednem zúčastnili i olomoucký primátor Antonín Staněk s...

Na dálnici D46 ve směru na Olomouc se střílelo při loupežném přepadení, policie hledá svědky

K loupežnému přepadení dodávky převážející peníze, při kterém se i střílelo, došlo na 8,4 kilometru dálnice D46 ve směru z Vyškova na Olomouc 22. dubna kolem jedné hodiny ranní. Při události nebyl nikdo zraněn a pachatele policie stále hledá.

Řidič s autem vyletěl ze zatáčky a narazil do zaparkovaného auta, způsobil škodu za 170 tisíc

Devětadvacetiletý řidič auta značky Audi ve stoupání při průjezdu ostré levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozem vyjel vpravo, kde narazil do zaparkovaného auta Kia Carens.

Motorkář nezvládl začátku, narazil do pařezu a těžce se zranil. Letěl pro něj záchranářský vrtulník

V neděli 29. dubna se na silnici mezi Rejvízem a Zlatými Horami těžce zranil motorkář, který nezvládl se svým strojem zatáčku. Musel pro něj záchranářský vrtulník.

Motorkář jel moc rychle, podklouzlo mu přední kolo a zranil se, do olomoucké nemocnice letěl vrtulníkem

Čtyřiačtyřicetiletému řidiči motorky Yamaha YZF R1 v levotočivé zatáčce v důsledku nepřizpůsobení rychlosti jízdy podklouzlo přední kolo. Řidič se s motocyklem sunul po levém boku, až narazil do svodidel.

Z Horního náměstí vyrazilo v neděli na spanilou jízdu 1300 motorkářů, padl rekord

Přes 1300 motorkářů z celého Olomouckého kraje, ale i z ostatních koutů republiky se dnes vydalo z centra Olomouce na zhruba sedmdesátikilometrovou společnou vyjížďku, která symbolicky otevřela jejich letošní sezonu. Obří kolona motorek všech typů...

FOTO/VIDEO: Z Horního náměstí vyjely v poledne stovky motorkářů, oficiálně tak začala jejich sezóna

Stovky motorkářů na rozličných strojích vyjelo dnes v poledne na svou pouť kolem Olomouce. Touto akcí tak oficiálně započala motorkářská sezóna.

Policie se zaměřila na bezpečnost dětí při přecházení silnice

Policisté si s malými chodci zopakovali pravidla správného přecházení silnice a předali jim malé dárečky jako reflexní pásky, přívěsky a tkaničky. Pro nejmenší školáky byly připraveny i omalovánky a vystřihovánky.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.