čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Doprava

Na nájezdu na Tovární blikejte vpravo, i když je to méně bezpečné, říká odborník

Křižovatka na Tovární ulici v Olomouci je specifická svým uspořádáním a pro některé řidiče je problematické rozhodnout, který blinkr při odbočování použít, jestli levý nebo pravý. Jedna část řidičů na této křižovatce bliká doleva a druhá doprava,...

Řidič nedal v křižovatce přednost. Výsledkem nehody je zraněná osoba a škoda za 400 tisíc

Ve čtvrtek 19. dubna se na křižovatce u Zábřehu srazila dvě osobní auta. Příčinou nehody bylo to, že řidič nedal přednost autu, které jelo po hlavní silnici.

Řidič jel s přívěsným vozíkem příliš rychle, při nehodě byla zraněna žena

K nehodě došlo tak, že řidič dacie s vozíkem projížděl levotočivou zatáčkou příliš rychle, rozhoupal se mu vozík a přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem VW Passat, které řídila osmadvacetiletá žena. Její vůz byl...

Opilá cyklistka spadla na projíždějící auto, byla převezena do nemocnice

Čtyřiapadesátiletá cyklistka nezvládla řízení jízdního kola a spadla na projíždějící automobil značky Hyundai. Při dopravní nehodě cyklistka utrpěla zranění, se kterým byla převezena do prostějovské nemocnice.

Řidička nedobrzdila před semaforem a zranila ženu v autě, do kterého narazila

K nehodě tří aut došlo tak, že řidička auta značky Škoda nezvládla dobrzdit před autem značky Peugeot, které stálo před ní. Peugeot narazil do dalšího vozu, který stál před semaforem. Řidička peugeotu byla převezena do nemocnice.

Policie hledá ženu, která byla u smrtelné dopravní nehody

Policisté pátrají po svědkyni smrtelné dopravní nehody, při které osobní auto během předjíždění srazilo chodce. Ten na místě zemřel.

Řidiči se z auta odpojil přívěsný vozík, ten přejel chodník a zboural značku

Dvaačtyřicetiletému řidiči vozu Škoda Octavia se během jízdy vyhákl špatně zapojený přívěs. Ten pak vyjel vpravo mimo silnici, přejel přes chodník a zastavil se až na trávě za chodníkem. Cestou poškodil vyvýšený betonový obrubník a vylomil...

Šestapadesátiletý motorkář nezvládl řízení, do olomoucké nemocnice letěl vrtulníkem

Nehoda se stala v neděli 15. dubna chvíli po poledni u obce Sobotín. Řidič Yamahy v klesání k Sobotínu v levotočivé zatáčce nezvládl řízení a s motocyklem vyjel mimo silnici, kde předním kolem narazil do svodidel. Upadl na silnici z místa byl...

PŘEHLED: Podívejte se, kde budou ve středu policisté měřit rychlost

Olomoučtí policisté se 18. dubna připojí k evropské dopravně bezpečnostní akci s názvem „Speed Marathon 2018“. Zapojeni budou dopravní policisté, kteří svoji pozornost zaměří zejména na rychlost vozidel.

V olomoucké nemocnici zemřel muž, který vstoupil do cesty projíždějícímu autu

Čtyřiatřicetiletý muž vstoupil do jízdní dráhy autu Toyota RAV4. Řidič vozu neměl dost času zareagovat a chodce srazil. Vážným zraněním muž v olomoucké nemocnici podlehl.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.