čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Doprava

Řidič sjel z dálnice, porazil několik plotů a z místa odjel. Policie hledá svědky události

Dálniční policisté v dnešních dnech vyšetřují nehodu, ke které došlo v rozmezí dnů od 6. do 9. dubna. V blízkosti Lipníka nad Bečvou sjel neznámý řidič z dálnice, porazil nekolik plotů, poškodil betonový kanál a z místa nehody odjel. Policisté...

Dvě řidičky způsobily při nehodě škodu za 140 tisíc korun

V úterý 10. dubna chtěla sedmadvacetiletá řidička Alfy Romeo odbočit vlevo na parkoviště. Protože dávala přednost v jízdě protijedoucím vozidlům, začala zastavovat. Na to nezareagovala třiačtyřicetiletá řidička, která jela za ní. Se svým vozem...

Řidič kamionu přehlédl motorkáře, táhl ho pod tahačem několik metrů

Řidič kamionu s návěsem zastavil na semaforech před přechodem pro chodce. Když se rozjížděl, přehlédl motocyklistu, který stál před ním, narazil do něj a několik metrů ho táhl pod tahačem jízdní soupravy.

Při dopravních nehodách v Olomouckém kraji letos zemřelo dvakrát víc osob než loni

Na silnicích Olomouckého kraje zemřelo v prvním čtvrtletí letošního roku již osm lidí. Je to dvojnásobný počet v porovnání se stejným obdobím loňského roku, řekla krajská policejní mluvčí Marta Vlachová. Podle dosavadních policejních statistik se...

PŘEHLED: Třetí víkend v dubnu se budou opravovat troleje na náměstí Hrdinů. Zde jsou výluky

V sobotu 21. dubna a v neděli 22. dubna bude prováděna výměna trolejového vedení v celé křižovatce všech ulic, tedy tř. Svobody, Palackého a Legionářská. Po ukončení těchto opatření dne 22. 4. 2018 bude od 23. 4. 2018 pokračovat výluka...

Řidič s třemi promile mířil na dálnici, chytila ho policie a skončil v cele

Šestadvacetiletý řidič, kterého zastavila policejní hlídka na nájezdu na dálnici, nemohl pořádně mluvit ani chodit. Policii nadýchal necelé tři promile, přišel o řidičský průkaz a zamířil do policejní cely.

Řidičku oslnilo slunce, srazila motorkáře

Čtyřiačtyřicetiletá řidička škody sjížděla z dálnice D46. Při výjezdu z dálnice podle svých slov přehlédla třiapadesátiletého motocyklistu kvůli oslnění sluncem a došlo ke střetu.

Řidič vyjel se svým autem mimo silnici a zranil sebe i tři spolujezdce. Byl opilý

V neděli 8. dubna kolem půl sedmé ráno došlo k dopravní nehodě v katastru obce Rájec na Šumpersku. Opilý řidič tam havaroval s osobním autem, výsledkem jsou čtyři zranění.

Jen v sobotu hasiči zasahovali na Olomoucku u dvou těžkých nehod motorkářů

V sobotu 7. dubna zasahovali hasiči u dvou těžkých dopravních nehod motorkářů. První z nich se stala na Šternbersku, druhá u Unčovic.

FOTO: Motorkář skončil v nemocnici po srážce s autem u Olomouce

Ke střetu motocyklisty s osobním autem došlo v pátek odpoledne na silnici mezi obcemi Bohuňovice a Bělkovice-Lašťany. Motorkáře musel po nehodě transportovat do Fakultní nemocnice v Olomouci vtrulník letecké záchranné služby.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.