pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Doprava

Při tragické dopravní nehodě v Olomouci zemřely dvě děti, další tři osoby se zranily

Při nehodě na silnici z Nových Sadů do Holice dnes odpoledne zemřely dvě děti, uvedli záchranáři. Další tři lidé skončili s lehkým až středně těžkým zraněním v nemocnici. Jsou ve stabilizovaném stavu, řekl mluvčí krajské záchranné služby Pavel...

FOTO: Řidič osobáku vjel do zatáčky příliš rychle, v protisměru se střetl s protijedoucím náklaďákem

Ve středu 28. března před devátou hodinou ranní došlo mezi obcemi Hrochov a Holubice na Prostějovsku k nehodě dvou aut. Řidič osobního auta přiznal policistům, že vjel do pravotočivé začátky příliš rychle. Se zraněním skončil v nemocnici.

Člověk zemřel po střetu s vlakem na Olomoucku

Na trati mezi Uničovem a Troubelicemi na Olomoucku srazil v úterý 27. března večer osobní vlak člověka, který svým zraněním na místě podlehl. Řekl to mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Provoz na trati byl obnoven po půlnoci.

Vláda rozhodla, že studenti a senioři budou autobusy a vlaky jezdit za čtvrtinovou cenu

Studenti a senioři ušetří za vlaky a autobusy, rozhodla dnes vláda. Na twitteru to uvedl premiér v demisi Andrej Babiš. Sleva 75 procent z jízdného v železniční i autobusové dopravě pro studenty do 26 let a seniory od 65 let bude platit od...

Velikonoce se blíží, policie si pohlídá pořádek na silnicích

Velikonoce jsou v naší společnosti obecně spjaty s návštěvami našich blízkých, kteří nás často pohostí pitím, které je mnohdy alkoholické. Z tohoto důvodu budou policisté o Velikonocích dohlížet na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Rychlost řidičů v Přerově budou hlídat radary

Rychlost řidičů na silnicích ve třech místních částech Přerova začnou střežit radary. Nainstalovány budou ještě letos, město za ně zaplatí přes dva miliony korun. Radary budou dohlížet na řidiče v Lověšicích, Lýskách a Kozlovicích.

FOTO: Dvěma autům upadla kola za jízdy

Policisté v Olomouckém kraji řešili v těchto dnech dva podobné případy, kdy autům upadlo za jízdy kolo. Uvolněná kola poté narazila do dalších aut i do zdi rodinného domu. Nikdo při těchto nehodách nebyl zraněn, škoda se však vyšplhala na desítky...

Opilý řidič najel na ostrůvek ve Slavonínské ulici

V sobotu kolem páté hodiny ráno najel jednapadesátiletý řidič fabie na středový ostrůvek ve Slavonínské ulici v Olomouci. Policie zjistila, že řidič byl opilý.

Řidič jezdil na Horním náměstí s botičkou na autě

Řidič, který na Horním náměstí v Olomouci dostal botičku na svůj vůz, se v neděli odpoledne pokusil s botičkou rozjet. Poničil při tom jak botičku, tak auto. Strážníkům tvrdil, že si botičky nevšiml.

Mezi Moravským Berounem a Horní Loděnicí havaroval řidič se svým autem. Nehodu nepřežil

V neděli 25. března v brzkých ranních hodinách havarovalo mezi Moravským Berounem a Horní Loděnicí auto řízené třiačtyřicetiletým řidičem. V zatáčce vyjel do prostisměru, sjel ze silnice a havaroval. Nehodu nepřežil.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.