pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Doprava

Policisté kontrolovali ženu, která čtyřicet kilometrů řídila opilá a se sádrou na ruce

Ve čtvrtek 22. března po třetí hodině v noci kontrolovali policisté v Plumlovské ulici v Prostějově osobní automobil značky Opel, v které seděla třiadvacetiletá řidička. Jak policisté zjistili, řídila s rukou v sádře, ale také byla podnapilá.

Jaro je tu, cyklisti se vracejí na silnice

Teplejší počasí láká na silnice stále víc cyklistů. Řidiči aut s nimi přes zimu nemuseli počítat v tak vysoké míře, ale sezóna cyklistů opět začíná. A s ní i vyšší počet dopravních nehod mezi cyklisty a osobními auty.

Opilý muž bez řidičáku boural v Keplerově ulici

Ve středu odpoledne došlo v Olomouci v Keplerově ulici k dopravní nehodě osobního auta značky Peugeot. Devětatřicetiletý muž bez řidičského průkazu naboural do sloupu veřejného osvětlení. Policisté navíc zjistili, že byl opilý.

Jednapadesátiletý muž zemřel po střetu s vlakem, byl opilý

Záchranáři, hasiči i policisté zasahovali ve čtvrtek večer u střetu vlaku s jednapadesátiletým mužem. Život muže se záchranářům přes veškerou snahu nepodařilo zachránit. První informace z policejního vyšetřování hovoří o tom, že byl opilý.

Řidič se chtěl vrátit přes plnou čáru na dálnici, při manévru se střetl s druhým autem. Došlo ke zranění

Ve středu 21. března došlo na silnici první třídy nedaleko sjezdu z dálnice D1 u města Lipník nad Bečvou k dopravní nehodě dvou vozidel. Tu zavinil řidič, který se chtěl přes plnou čáru dostat zpět k nájezdu na dálnici.

Řidič srazil na silnici cyklistku a bez zastavení ujel. Policie nyní hledá svědky události

Dopravní policisté se obracejí na veřejnost při objasnění dopravní nehody, ke které došlo 13. března kolem půl páté odpoledne ve Šternberku na ulici Olomoucká. Při nehodě srazil řidič cyklistku a bez zastavení z místa nehody ujel.

Havárie vody zaplavila Wolkerovu ulici

K havárii vody na Wolkerově ulici v Olomouci došlo ve středu před čtvrtou hodinou ranní. Přivolaní strážníci městské policie zjistili, že voda zaplavila velkou část silnice a přivolali technika, který přívod vody uzavřel a zamezil dalšímu úniku.

Kdo povede dopravu v kraji? KIDSOK hledá ředitele

Hejtmanství vyhlásilo výběrové řízení na ředitele Koordinátora Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (KIDSOK). Místo ve vedení této příspěvkové organizace kraje se uvolnilo na začátku letošního roku poté, co byl kvůli špatně...

Řidička přehlédla auto na hlavní silnici a vjela mu do cesty. Došlo ke kolizi

V úterý 20. března v šest hodin ráno došlo na křížovatce mezi Hranicemi, Olšovcem a Stříteží nad Ludinou k dopravní nehodě dvou aut. Řidička tam přehlédla auto jedoucí po hlavní silnici a vjela mu z vedlejší silnice do cesty.

FOTO: Kamion na dálnici narazil do uzavírkové tabule

Kamion jedoucí po dálnici D46 v pondělí 19. března po deváté večerní narazil na jedenáctém kilometru ve směru na Olomouc do přívěsu se světelnou uzavírkovou tabulí.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.