pátek 29. března 2024 Taťána

Doprava

Řidič narazil do závory na přejezdu a z místa nehody ujel. Policie hledá svědky

V úterý 13. března došlo na železničním přejezdu mezi Bludovem a Postřelmovem k nehodě, při níž byla poškozena závora. Řidič z místa ujel, aniž by nehodu nahlásil. Policie nyní žádá případné svědky nehody, aby celou věc pomohli objasnit.

Cyklostezka za 43 milionů propojí Holici a Nový Svět už v srpnu

Cyklostezka spojující Holici a Nový Svět překoná i železniční trať ve směru z Olomouce na Přerov, povede přes Holický les až k univerzitnímu kampusu a průmyslové zóně v ulici Šlechtitelů. Hotovo by mělo být do konce prázdnin.

FOTO: Devětašedesátiletý řidič boural na dálnici, usnul za volantem

Devětašedesátiletý řidič renaultu jel v úterý 13. března ve dvě hodiny odpoledne po D46 od Vyškova směrem na Olomouc, když ho na jednadvacátém kilometru dálnice u Prostějova podle jeho slov přemohl mikrospánek.

VIDEO: Auto na Foerstrově ulici v Olomouci hořelo kvůli technické závadě

Požár auta značky Audi na Foerstrově ulici u pošty museli ve středu po deváté hodině dopolední likvidovat hasiči. Příčinou vzniku požáru byla podle hasičů s největší pravděpodobností technická závada. Škoda se vyšlphala na 180 000 korun.

Opilý řidič boural a poté jel ještě šest kilometrů do města. Po probuzení se ke všemu přiznal policii

V pondělí 12. března přijala policie oznámení od strážníků o muži, který sedí ve Sladkovského ulici v Prostějově v nabouraném autě. Jak vyšlo najevo, muž byl opilý a boural na šest kilometrů vzdáleném místě.

Mladý řidič dostal ve městě za volantem mikrospánek, auto zastavilo až o strom u silnice

V pondělí 12. března po půlnoci došlo v Prostějově k dopravní nehodě, při které auto narazilo do stromu. Jeho řidič dostal mikrospánek.

Osmnáctiletá řidička nezvládla zatáčku, po smyku skončila ve svodidlech

V sobotu 10. března havarovala v Mohelnici osmnáctiletá řidička, která nezvládla nájezd na silnici I/35. Dostala smyk a skončila ve svodidlech.

Zkouřený řidič při kontrole začal ujíždět policii přes několik vesnic

V neděli 11. března byl mezi Nezamyslicemi a Dřevnovicemi kontrolováno auto s řidičem, který měl pozitivní test na cannabisové látky. Místo toho, aby řidič poslechl policii, naskočil do vozidla a z místa kontroly začal ujíždět.

FOTO: Motorkář skončil v nemocnici po srážce s autem mezi Olomoucí a Šternberkem

Motorkář se srazil s osobním autem v neděli odpoledne na tahu z Olomouce na Šternberk u odbočky na Štarnov. Motocyklista skončil zraněný a byl transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Hasiči zasahovali u vážné nehody náklaďáku, zranily se tři osoby. Jednu z nich museli z kabiny hasiči vyprostit

V sobotu před jedenáctou hodinou večerní vyjížděli hasiči a záchranné složky k dopravní nehodě mezi Mohelnici a Moravskou Třebovou. Havaroval tam menší náklaďák, v kterém cestovaly tři osoby.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.