čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Doprava

Řidič se ve svém autě vyhýbal chodci na silnici a srazil se s protijedoucím vozidlem. Došlo ke zranění

Ke škodě za 200 tisíc korun a ke zranění řidiče došlo při dopravní nehodě u železničního přejezdu v Loučné nad Desnou. Řidič se tam vyhýbal chodci na silnici a střetl se s protijedoucím autem.

Opilý muž spadl ze sedadla v autobuse. Musel být převezen do nemocnice

Sedmačtyřicetiletý muž se sesunul ze sedadla za řidičem na podlahu autobusu při jízdě z kopce. Zraněný nadýchal přes jeden a půl promile a byl převezen do nemocnice.

VIDEO: Podívejte se, jak to vypadalo na místě nehody kamionu na kruháči u Globusu těsně po nehodě

Pomoc profesionální jednotky požární stanice Olomouc si ve večerních hodinách ve čtvrtek 8.3.2018 vyžádala dopravní nehoda nákladního vozidla na obchvatu Olomoucí. V úseku této rychlostní komunikace na úrovni poblíž letiště a to ve směru od...

Převrácený kamion komplikuje dopravu u kruháče u Globusu

Dopravu na obchvatu Olomouce na D35 ve směru na Lipník nad Bečvou komplikuje převrácený kamion. Podle dopravních informací policie se nehoda stala již ve čtvrtek večer, nákladní vůz se však dosud nepodařilo vyprostit. Vozidlo leží na boku mimo...

Ukradl auto, které stálo před domem. Policii pak tvrdil, že si něco musel vyřídit a chtěl ho vrátit

Vše začalo tím, že majitel osobního auta značky Ford C-MAX nechal svůj vůz odemčený a s klíčky v zapalování před svým domem. Toho využil pachatel, který v sobotu 3. března po páté odpolední do auta sedl a z místa ujel.

Řidičák si od začátku roku vyměnilo 30 tisíc řidičů, půl milionu motoristů výměna ještě čeká

V průběhu letošního roku vyprší desetiletá platnost řidičského průkazu téměř 626 tisícům řidičů. Za první dva měsíce roku 2018 si o výměnu dokladu požádalo 30 tisíc motoristů, kterých se povinná výměna týkala. Stále tedy zbývá během letoška...

Dvě jednotky hasičů zaměstnala nehoda převrácené dodávky u Branné

Zásah dvou jednotek hasičů si vyžádala nehoda dodávkového vozidla, která se stala v Branné na Jesenicku. Řidič se naštěstí nezranil.

U Laškova se na zledovatělé cestě střetl autobus s dodávkou. Cestující zůstali v autobusu uvězněni

V úterý v odpoledních hodinách se u Laškova střetl autobus s dodávkou. Po nehodě zůstaly v autobusu uvěžněné dvě nezraněné osoby, které se ven dostali až po odstranění klád, o které se autobus po nehodě opřel.

Řidička u Libiny nezvládla na ledovce řízení svého vozu a skončila na střeše

Šumperští hasiči za pomoci dobrovolných hasičů z Libiny v úterý odpoledne řešili dopravní nehodu, při níž havarovala se svým autem řidička, která se při nehodě zranila.

Olomoucký kraj dá půl miliardy na opravu výtluků a mostů na silnicích druhé a třetí třídy

Více než půl miliardy korun investuje letos Olomoucký kraj do oprav silnic druhé a třetí třídy. Opraveny budou výtluky, mosty, opěrné zídky a chystá se i údržba zeleně, sdělil hejtman Ladislav Okleštěk (ANO).

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.