úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Doprava

Test letních pneumatik: Příjemně překvapily ty levnější

Blíží se jaro, a tedy i období přezouvání na letní pneumatiky. Které ze čtrnácti- a šestnáctipalcových pneu známých značek obstály v testech a které zklamaly? Letošní testy časopisu dTest ve spolupráci s německým autoklubem ADAC přinesly...

FOTO/VIDEO: Na dálnici z Vyškova na Olomouc hořel odpoledne kamion

Požár nákladního automobilu dnes odpoledne uzavřel dálnici D46 mezi obcemi Drysice a Brodek u Prostějova ve směru na Olomouc. Doprava je u Drysic odkloněná. Uzavírka potrvá do pozdních večerních hodin, řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Dálnice z Vyškova na Olomouc je uzavřena, začal tam hořet kamion

Dnes krátce před třetí hodinou odpolední musel být uzavřen tah z Vyškova na Olomouc. Na 9,5 km dálnice D46 začal hořet kamion.

Řidič projížděl pod mostem, na čelní sklo mu spadl kus betonu

Velkou smůlu měl sedmadvacetiletý řidič vozidla BMW v úterý 20. února večer. Na čelní sklo mu spadl kus betonu, který se z podhledu mostu ulomil právě ve chvíli, kdy pod ním projížděl.

Řidič, který při předjíždění osobního auta naboural do traktoru, je zraněný

Čtyřiatřicetiletý řidič, který jel ve Škodě Octavii, se rozhodl v levotočivé zatáčce předjet jiné osobní auto. Když se po předjetí chtěl zařadit zpátky do pravého jízdního pruhu, nedokázal včas zareagovat na traktor s vlečkou jedoucí před ním....

Řidička se na Hněvotínské rozjela s botičkou na autě, policistům řekla, že si jí nevšimla

V pondělí večer vyrazili strážníci Městské policie Olomouc na ulici Hněvotínská. Tam se nacházela řidička vozidla Škoda Octavia, která požadovala, aby jí strážníci odmontovali botičku. Žena na místě strážníkům řekla, že si botičky na autě nevšimla.

Kamion sjel z desetimetrového srázu, převrácený skončil na zahradě rodinného domu

V úterý 20. února před devátou hodinou ranní havaroval v obci Štíty na Šumpersku kamion. Při nehodě se zranil řidič kamionu.

Holici a Nový svět letos propojí cyklostezka, kilometr a půl bude stát přes čtyřicet milionů

Olomoucké městské části Holice a Nový svět letos propojí nová cyklostezka, jejíž vybudování bude stát zhruba 43 milionů korun. Zakázku na stavbu této cyklostezky ve výběrovém řízení, do kterého byly podány tři nabídky, získala firma Porr. Plyne to...

Tramvaj srazila dvě dvacetileté ženy na náměstí Hrdinů, obě jsou zraněné

Ke srážce došlo v okamžiku, kdy tramvajová souprava, kterou řídil šestatřicetiletý řidič, přijížděla ve směru od Třídy Svobody k ulici Palackého. Tramvaj najela do prostoru zastávky Náměstí Hrdinů a ve stejný čas z pravé strany ze zvýšeného...

FOTO: Na sjezdu z dálnice D48 u Bělotína se vysypaly klády z kamionu, kompletně zablokovaly cestu

Dnes po čtvrté hodině odpolední došlo k dopravní nehodě na sjezdu z dálnice D48 u Bělotína. Z nákladního vozu se uvolnily klády a kompletně zablokovaly cestu.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.