pátek 29. března 2024 Taťána

Doprava

Opilý řidič zpanikařil, když policisté před ním rozsvítili majáky. Strhl řízení a skončil v oplocení domu

V sobotu 17. února po osmé hodině ranní hlídkovali policisté ve služebním autě v Kostelci na Hané, když zaregisrovali podezřelou jízdu řidiče v autě. Jakmile chtěli řidiče zkontrolovat, ten strhl řízení a narazil do oplocení domu.

Na Přerovsku srazil vlak člověka, provoz na Slovensko byl pozastaven

Provoz na důležité železniční trati z Moravy na Slovensko v pátek večer zhruba na 40 minut zastavila srážka vlaku s člověkem u Hustopečí nad Bečvou. Člověk, kterého vlak srazil, na místě zemřel, řekl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Po Olomouci jezdil opilý taxikář, nadýchal téměř jedna a půl promile

Olomoučtí městští policisté dostali ve čtvrtek 15. února 2018 před devátou hodinou večerní telefonické oznámení o taxikáři, který má být opilý. Přivolaná hlídka zastavila taxikáře na ulici Polská.

Město se dohodlo s Povodím Moravy na uzavírkách v okolí stavby protipovodňových opatření

Dopravní omezení při chystané stavbě rozsáhlých protipovodňových opatření na řece Moravě nedaleko centra Olomouce budou menší, než stavebníci plánovali. Olomoucká radnice se dohodla s Povodím Moravy na úpravě organizace dopravy v okolí stavby,...

PŘEHLED: Kde se dnes ráno bouralo v našem kraji

Během dvou hodin v pátek ráno policisté řešili přes dvacet dopravních nehod. K několika z nich museli vyjíždět i hasiči. Přinášíme přehled dopravních nehod z pátečního rána.

FOTO: Řidiče trápí sníh. Policie v kraji od rána řešila už přes dvacet dopravních nehod

Od páteční půl sedmé do osmé hodiny ranní museli policisté v Olomouckém kraji vyjíždět ke dvaceti nehodám. Za většinu z nich mohl sníh, respektive nepřizpůsobení jízdy stavu silnice.

PŘEHLED: Od začátku března dochází u některých autobusových linek ke změně jízdního řádu

Od 1. března dochází na některých autobusových linkách v Olomouci ke změnám jízdního řádu. Tady je kompletní přehled změn. K těm dochází na základě podnětů od veřejnosti, komisí městských části, firem a škol.

Řidička přehlédla motocyklistu, který jel po hlavní. Skončil v nemocnici

Dopravní nehoda, při které byl zraněn motocyklista, se stala v pondělí 12. ledna před pátou hodinou odpolední v Přerově na křižovatce ulic 9. května, Bratří Hovůrkových, U Hřbitova a Ztracená.

Nehoda dvou aut v pondělí uzavřela dálnici ve směru z Olomouce na Ostravu

V pondělí 12. února 2018 se po čtvrté odpolední srazila dvě auta na 296. kilometru dálnice D35 ve směru na Ostravu. Na místě zasahovali policisté, záchranáři, profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou a dobrovolní hasiči z Velkého Újezdu.

FOTO: Nadměrný náklad dlouhý čtyřicet pět metrů a těžký devadesát tun projížděl Olomouckým krajem

Podobně jako na začátku prosince se i v těchto dnech vydal na cesty nadměrný náklad ze strojíren na severu Olomouckého kraje u hranic s Polskem do rafinérie v srbském Pančevu. Náklad o hmotnosti téměř devadesát tun, délce čtyřicet pět metrů,...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.