úterý 16. dubna 2024 Irena

Doprava

VIDEO: Demonstranti v Droždíně blokovali silnici. Bojují tak za bezpečnější situaci pro chodce

V pondělí 14. října 2019 se v Olomouci-Droždíně po roce konal druhý meeting za bezpečné přechody, který navazoval na loňskou akci. Setkání se podle organizátorů účastnilo asi 150 lidí, na akci byl pozván hejtman olomouckého kraje i primátor města...

Čtyřiapadesátiletá řidička narazila do elektrického sloupu, na vině byl mikrospánek

Včera v dopoledních hodinách vyjela hlídka dopravních policistů do obce Radotín, kde došlo k havárii vozidla Renaultu Clio.

Poškozená konstrukce s visícími řetězy mate řidiče, Technické služby slibují nápravu

Olomoučtí strážníci byli v pondělí 14. října v dopoledních hodinách upozorněni na poruchu konstrukce, která upozorňuje na kritickou výšku vozidla při projíždění podjezdem u "myší díry" na ulici kapitána Nálepky.

FOTO: Olomoucí dnes dopoledne prošel dav hlídaný policisty. Komplikoval dopravu na Masarykově třídě

Pořádkové jednotky dnes dopoledne v Olomouci nacvičovaly dopravu fanoušků z hlavního nádraží k fotbalovému stadionu, uvedl mluvčí policie Libor Hejtman. Cvičení začalo po deváté hodině ranní a na několik minut zkomplikovalo dopravu na Masarykově...

Sedm jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů likvidovalo na trati mezi Domašovem nad Bystřicí a Moravským Berounem požár podbíječky. Příčina požáru je stále předmětem vyšetřování, škoda se pohybuje v řádech milionů korun.

Policisté zkontrolovali při pondělní akci přes tři sta aut. Odhalili osmnáct přestupků

Včera ráno proběhla na silnicích Prostějovska dopravně bezpečnostní akce, při které policisté zkontrolovali celkem 337 vozidel a jejich řidičů. Zjistili 17 přestupků, které vyřešili na místě uložením pokut v příkazním řízení v souhrnné výši 6 900...

Muž řídil motorku bez registrační značky, neměl helmu ani řidičský průkaz a byl opilý

Osmadvacetiletý motocyklista je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V neděli 13. října ho zastavili policisté v Petrově nad Desnou a zjistili u něj hned několik provinění.

Po pádu větroně zemřel čtyřiašedesátiletý cizinec

Čtyřiašedesátiletý cizinec zemřel v sobotu odpoledne při pádu větroně v obci Mnichov na Bruntálsku. Na místě se hledali trosky bezmotorového letadla. Muž zemřel na místě. Řekla to policejní mluvčí Eva Michalíková.

Auto se rozpáralo o kompaktor při míjení traktoru. Řidič auta skončil v nemocnici

V neděli 13. října 2019 před sedmou hodinou večerní došlo na silnici mezi Domamyslicemi a Smržicemi na Tiché k dopravní nehodě Škody Superb se zemědělským strojem.

VIDEO: Opilý a zfetovaný cizinec ujížděl policistům na dálnici směrem na Olomouc

V pátek 11. října dopoledne přijali policisté oznámení o řidiči Audi Q7, který jede rychle a kličkuje na dálnici D1 ve směru z Brna na Olomouc. Vozidlo se podle oznamovatele dokonce otřelo o svodidla a pokračovalo v jízdě. Policejní honička...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.