pátek 29. března 2024 Taťána

Opilý řidič nezvládl své auto, vyletěl s ním ze silnice a přerazil vzrostlý strom

Ve středu před jedenáctou hodinou večerní nezvládl čtyřiatřicetiletý řidič svoje auto, když jel z Konice do Laškova. Vyletěl se svým autem ze silnice, porazil jeden listnatý strom a o druhý se zastavil. Policie mu následně naměřila přes 2 promile alkoholu v dechu...

Řidič řídil svůj Ford mezi obcemi Konice a Laškov, když nezvládl mírnou, levotočivou zatáčku a vyjel s autem mimo komunikaci. "Po nárazu do travnatého příkopu vozidlo přerazilo vzrostlý listnatý strom a následně se o další strom zastavilo. Ke zranění osob při havárii nedošlo. Hmotná škoda na vozidle a stromech byla předběžně vyčíslena na částku 105 tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou policisté u muže zjistili hodnotu 2,18 ‰ alkoholu v dechu," sdělil k nehodě  policejní mluvčí František Kořínek.

Řidič neprostestoval, sám se přiznal, že před jízdou vypil tři jedenáctky a čtyři panáky tvrdého. Policisté mu tedy na místě zabavili řidičák. Muž je nyní podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě prokázání viny mu hrozí od šesti měsíců do tří let za mřížemi.

Čtěte více:

 

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.