pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: U Horní Loděnice se v neděli odpoledne srazila tři auta, na místě zůstaly zraněné osoby

V neděli po patnácté hodině vyjížděli záchranné složky k dopravní nehodě u Horní Loděnice, kde se na křižovatce srazila hned tři osobní auta. Na místě zůstal stejný počet zraněných osob.

Nehoda se stala za Horní Loděnicí v křižovatce dále směrem na Bruntál.

Na místo vyrazili záchranáři ze Šternberku a také posádka s lékařem z Olomouce. Na místě nalezli celkem tři zraněné osoby po srážce tři aut. Jedna z osob byla slovenské národnosti, druzí dva byli Češi. "Dle získaných informací došlo ke střetu dvou vozidel po nedání přednosti v jízdě, třetí vozidlo se stalo následně po odražení taktéž účastníkem nehody, zde u cestujících ve vozidle ke zranění nedošlo," řekl mluvčí záchranářů Zdeněk Hošák.

K nehodě dorazili také hasiči, a to jak profesionální hasiči ze Šternberka, tak i dobrovolní hasiči z Moravského Berouna. Hasiči provedli u všech vozidel nutná bezpečnostní opatření, zamezení případnému vzniku požáru a likvidaci uniklých provozních kapalin sorbentem. Po skončení šetření Policií ČR hasiči v závěru provedli celkový úklid komunikace. Dopravní nehoda se zraněním nevyžadovala nutnost vyproštění osob.

Zdravotníci všem postiženým při dopravní nehodě poskytnuli komplexní přednemocniční neodkladnou péči, zraněná dívenka utrpěla zhmožděniny hrudníku, zraněný chlapec poranění v oblasti dolní končetiny a čtyřiačtyřicetiletý muž poranění v oblasti hlavy. Po celkové prohlídce byli všichni tři převezeni na oddělení urgentního příjmu do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Čtěte více:

Autoři | Foto ZZSOK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.