pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Tragická nehoda v Holici pohledem kamery hasičů

Při nehodě na silnici z Nových Sadů do Holice dnes odpoledne zemřely dvě děti, uvedli záchranáři. Další tři lidé skončili s lehkým až středně těžkým zraněním v nemocnici. Jsou ve stabilizovaném stavu, řekl mluvčí krajské záchranné služby Pavel Lampa. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Nehoda se stala před druhou odpolední na silnici z Nových Sadů do Holice, na místě zasahovaly čtyři výjezdové skupiny včetně letecké záchranné služby.

„Veškeré okolnosti nehody, její příčiny a souvislosti, stejně jako míra zavinění jednotlivých účastníků nehody a výše vzniklé škody jsou v šetření," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková. 

„Hasiči po svém příjezdu nemuseli žádnou ze zraněných osob vyprošťovat pomocí speciálních hydraulických nástrojů. V době jejich příjezdu byly zraněné osoby v péči zdravotníků. Hasiči zahájili intenzivní asistenci při záchranně a resuscitaci osob. Při dopravní nehodě došlo celkem k pěti zraněním, bohužel ve dvou případech šlo o zranění smrtelná.V navazujícím čase provedla jednotka nutná bezpečnostní opatření a zajištění čtyř vozidel proti vzniku požáru. Po skončení dokumentace dopravní nehody posádky vypomohly při naložení vozidel na odtahové speciály, zasypání uniklých provozních látek na komunikaci a pro opětovné zprovoznění komunikace i závěrečný úklid vozovky," řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Foto HZSOL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.