čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Doprava

Řidiče Audi přepadl mikrospánek a narazil do svodidel

V sobotu v podvečer, se stala na komunikaci, ve směru od Hulína na Přerov, dopravní nehoda, při které havaroval mladý řidič, do svodidel.

Změny v povinné výbavě, lékárničkách i úlevy motorkářům, od října motoristy čeká řada novinek

Od 1. října začíná platit několik změn pro motoristy. Zmenší se obsah povinné výbavy vozidel, řidiči už nebudou muset s sebou vozit náhradní žárovky, pojistky nebo rezervu. Zároveň už také nemusí měnit lékárničku po vypršení doby její...

Zfetovaný motorkář ujížděl policii, pak jí zkoušel i útéct. Policisté ho i přesto dopadli a skončil v cele

Ve čtvrtek 27. září došlo v Šumperku k situaci, kdy policisté museli honit motorkáře, který neuposlechl jejich výzvy k zastavení. I přes ujíždění a následný útěk motorkáře policisté dopadli.

FOTO/VIDEO: Tragická nehoda u Kokor očima hasičů. Na místě zemřel pasažér, čtyři osoby zraněny

Ve čtvrtek 27. září se u Kokor stala tragická nehoda, při které se střetla dvě osobní auta. Spolujezdec v jednom z aut nepřežil, další čtyři osoby se ve stejném voze zranily.

Česká republika sladila pravidla pro vytvoření průjezdu pro záchranáře s okolními státy

Povinnost vytvořit na dálnicích a silnicích pro motorová vozidla průjezd pro záchranáře byla poprvé stanovena novelou zákona o silničním provozu od 1. července roku 2006. Zatímco na komunikacích o dvou pruzích v jednom směru jízdy platila...

Řidiče přemohla u Mohelnice únava a havaroval. V autě s ním jela žena a dítě

Ve středu 26. září před půl druhou odpoledne došlo na silnici z Olomouce do Mohelnice k dopravní nehodě osobního auta. Příčinou nehody byla únava řidiče.

Seniorka, kterou ve středu srazila dodávka, svým zraněním v nemocnici podlehla

Pětasedmdesátiletou ženu srazila ve středu v Kosově na Šumpersku dodávka. Žena byla s těžkými zraněními letecky přepravena do olomoucké fakultní nemocnice, kde ale přes snahu lékařů poranění později podlehla. Dnes to oznámila šumperská policejní...

V obci Kosov srazila dodávka seniorku. S vážnými zraněními byla letecky transportována do nemocnice

Ve středu 26. září došlo v obci Kosov na Šumpersku k tězké dopravní nehodě, při které došlo k těžkému zranění pětasedmdesátileté ženy.

Řidiči náklaďáku se z vozu za jízdy uvolnil přívěs a poškodil povrch cesty

V úterý 25. října po jedné hodině odpolední došlo u Velkých Losin k dopravní nehodě nákladního auta. Z něj se během jízdy uvolnil přívěs a poškodil vozovku.

Senior smetl na svém elektrokole babičku, ta musela být se zraněním převezena do nemocnice

Ve středu v odpoledních hodinách došlo v Kojetíně na ulici Tyršova ke střetu mezi čtyřiasedmdesátiletým cyklistou a devětasedmdesátiletou paní. Ta se při kolizi zranila a musela být převezena do nemocnice.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.