čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Cashflow summer nabídne workshopy, debaty o byznysu a investicích nebo networkingové afterparty

PR článek

6. ročník konference Cashflow summer startuje 20. června ve Wake Park Náklo. Poprvé bude open air! Probírat se tu bude byznys a investice. Promluví zde mnoho úspěšných podnikatelů, kteří poradí těm začínajícím.

Účastníci se mohou těšit na dvacet hostů a řečníků, vodní sporty (jetsurf, wake, flyboard), diskuzní panely, workshopy, networkingové afterparty, zábavné aktivity nebo spaní v kempu u vody. Vstupenky můžete zakoupit zde.

PSALI JSME: Olomouc je ráj pro online byznys a digitální nomády, ale přes zimu raději podnikám z pláže, říká Tom Zdražil

Na akci vystoupí mimo jiné i Tomáš Zdražil, který většinu roku tráví v zahraničí. Má rád kryptoměny, coworkingy a sdílenou ekonomiku. Odpovídat bude na dotazy z publika ohledně investování do realit.

Podnikatelé, kteří se začali věnovat byznysu dřív než jim bylo osmnáct? I ti na této konferenci budou a dnes již řídí milionové projekty. Vystoupí podnikatel Libor Horeni, Boris Bošiak nebo Jan Linhart.

Pokud se chcete dozvědět jaké technologie a aplikace mění svět nebo se děje ve světe VR, startupů a Fintech, pak vám o tom něco řekne manažer Revolut David Pavliska, mentor Goodle Launchpad Dan Hastík a CEO STRV Lubo Smid. Více informací najdete zde.

Autoři | Foto bankovnikod.cz

Štítky událost, akce, peníze, cashflow, Zdražil, finance, výdělek, podnikání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.