pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pořídit si auto podle svých představ nebylo nikdy jednodušší a rychlejší. Driveto Klub nabízí alternativu k „operákům“

PR článek

O klasické pořizování automobilu je stále menší zájem. V kurzu jsou operativní leasingy, které ovšem zájemcům určují řadu striktně nastavených pravidel. A to například pevně danou dobu pronájmu. To a řada dalších omezení se ale netýká Driveto Klubu, který většinu těchto pravidel odstraňuje. Driveto je v současnosti jedinou společností na českém trhu, která podobnou službu nabízí. Veškeré vyřizování navíc probíhá on-line a bez zbytečného papírování.

A jak tahle služba funguje a jaké jsou její hlavní výhody? Především dostupnost, kdy jsou všechna auta z nabídky Driveto Klubu k dispozici nejpozději do tří dní. Odpadá tedy několikatýdenní i měsíční čekání na vysněný vůz. Nezřídka v ten samý den, kdy si vyberete, stejným autem odjíždíte domů.

V Driveto Klubu není problém reagovat také na nepředvídatelné životní situace. Představte si, že si pořídíte menší vůz, ale později se vaše rodina rozroste a je zapotřebí přemýšlet o rodinném voze. V Driveto Klubu není nic jednoduššího, než auto předčasně vrátit.

Po celou dobu pronájmu navíc neřešíte nic jiného, než tankování. Servis, pneumatiky, pojištění, to vše je v ceně služby. Jedinou starostí tak zůstává pouze plná nádrž.

Celé vyřízení pronájmu je navíc velmi rychlé, protože k pořízení není třeba prokazovat svůj příjem. Díky tomu je proces rychlejší oproti klasickému operativnímu leasingu, kde je zapotřebí vidět daňová přiznání za poslední roky a lustrovat finanční historii. Zbytečné papírování v Drivetu nečekejte. Stačí mobilem vyfotit občanský průkaz, řidičák, počkat na ověření a poté jen podepsat smlouvu.

Jedinou podmínkou je zaplatit při výběru vozu startovací poplatek, díky kterému mohou být auta takto připravená skladem a je možné je kdykoliv vrátit. Pokud se ale rozpočítá do doby pronájmu, tak se jedná o drobnou částku. Poplatek je v závislosti na voze rozdílný.

„Driveto Klub představuje službu bez kompromisů. V ceně je nájezd minimálně 15 tisíc kilometrů ročně, garanční i záruční servis, zimní pneumatiky včetně uskladnění a povinné ručení i havarijní pojištění jen s pěti procenty spoluúčasti,“ shrnul vedoucí marketingu ze společnosti Driveto Daniel Chovanec.

A na kolik takový pronájem včetně všech služeb vyjde? Hyundai i30 Kombi startuje na 5990 korunách měsíčně, Fabie na necelých šesti tisících a za Karoqa dáte 8 990 korun. Při sečtení nákladů na provoz se tak jedná o zajímavou alternativu, která vám zajistí pronájem vozu bez vedlejších nákladů.

Kompletní nabídku vozů v Driveto Klubu naleznete ZDE.

Autoři | Foto Tomáš Devera

Štítky Driveto, auto, pronájem, leasing, finance

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.