pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Kultura

TRAILER TÝDNE: Vědci si opět budou zahrávat se smrtí

Filmaři si s remaky pořád nedávají pohov. V kinech nyní řádí Pobřežní hlídka a další předělávka už čeká za dveřmi. Tentokrát se aktualizace dočkal horor Hráči se smrtí.

Velkolosinské svatojánské slavnosti přinesou tento víkend hudbu, program pro děti i přednášku

Tento víkend proběhne ve Velkých Losinách patnáctý ročník svatojánských slavností. Těšit se můžete na kapelu Jelen, ale také koncerty duchové hudby, florbalový turnaj nebo vyhlídku z kostelní věže.

RECENZE: Auta 3 nadchnou nejen svým humorem

středa, 21. června 2017, 09:06Kultura

RECENZE: Auta 3 nadchnou nejen svým humorem

Když jsem se dozvěděl, že do kin přijde třetí pokračování oblíbené pixarovky Auta, neváhal jsem ani chvilku a hned si zapsal premiéru do kalendáře. Bezpochyby jde totiž o jednu z nejúspěšnějších animovaných sérií, kterou dnešní děti žijí.

Galerie Šantovka představuje vývoj cyklistiky. Vystavuje více než 70 historických kol

V prostorách nákupní galerie Šantovka probíhá od začátku června unikátní výstava kol. Uskutečnila se u příležitosti výročí 200 let od vynálezu prvního kola zvaného velocipéd.

KULTURA V OLOMOUCI: Šermíři na Sovinci nebo projekt Hanácké svatební koláč

Týden se s týdnem sešel a je tu opět nabitý kulturní program pro Olomouc a její okolí. V "menu" na následujících sedm dní je celosvětový štafetový běh, který zavítá i do samotné metropole Hané, šermířská vystoupení, zajímavé semináře o historii a...

FILMOVÉ PREMIÉRY: Týden plný aut a nabušeného Mitche Buchannona

Je čtvrtek a filmoví fanoušci opět míří do kin na premiéry. Premiere Cinemas tentokrát nabídne hned tři – Pobřežní hlídku, Auta 3 a Extrémní rychlost.

Čtrnáctá PechaKucha už tento v pátek, tentokrát pod širým nebem v přístavišti u Envelopy

V pátek 16. června se bude konat 14. vydání PechaKucha Night Olomouc. Organizátoři tentokrát spojili síly s kapitánem olomoucké lodi Kordulka a celá akce se odehraje v přístavišti Plavby Olomouc. Více než polovina prezentací bude představovat...

V Náměšti na Hané proběhne výstava psů. Zúčastní se ji téměř tisíc vystavovatelů

Přibližně sto plemen psů budete moci zahlédnout na oblastní výstavě psů, která proběhne na Zámku Náměšť na Hané. Akce začíná v sobotu 17. června v 9:00. Kromě výstavy se můžete těšit na prodej chovatelských potřeb a krmiva.

V parku ve Velké Bystřici se v sobotu koná celodenní kulturní akce PIQUE-NIQUE

Uř třetí ročník programu projektu Jsme ze stejné planety se koná tuto sobotu, 10. června, v parku ve Velké Bystřici. Letošní vydání bylo nazváno Pique-nique. Při přípravách se totiž organizátoři nechali inspirovat Francií, jednou ze zemí, která je...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.