sobota 20. dubna 2024 Marcela

Kultura

RECENZE: Nejunavenější filmová sága se vrací

Po šesti letech opět na plátna kin vyplouvají karibští piráti v čele s Johnnym Deppem aka Jackem Sparrowem. A kupodivu to není shledání tak nepříjemné, jak by se po předchozí části s názvem Na vlnách podivna mohlo zdát.

Mezinárodní festival Svátky Písní Olomouc letos navštíví 33 pěveckých sborů z 11 zemí světa

Od středy 31. května do neděle 4. června 2017 se uskuteční 45. ročník mezinárodního festivalu pěveckých sborů Svátky Písní Olomouc 2017.

Skupina O5 a Radeček zahrála na střeše obchoďáku v Přerově. Turné Na Střechách se teď přesouvá do Liberce

„Přerov překvapil, bylo to super!” jednoduše a výstižně popsali kluci z kapely O5 a Radeček svůj koncert v Přerově na střeše Galerie Přerov v pátek 26. května. Turné Na střechách už Radečci jedou podruhé a letos je to i naposledy.

Divadlo Tramtarie plánuje postavit novou budovu v Asoparku

Olomoucké Divadlo Tramtarie plánuje postavit novou budovu v prostorách nevyužívaného Asoparku. Zástupci divadla se k tomuto kroku odhodlali kvůli nevyhovujícím prostorám ve Slovanském domě, kde soubor nyní sídlí.

OC HANÁ vyhlašuje druhý ročník fotosoutěže Hanácké Mazel. Pošlete fotku se svým miláčkem a vyhrajte zajímavé ceny!

Už druhý ročník oblíbené fotosoutěže Hanácké Mazel pořádá Obchodní centrum HANÁ v Olomouci. Od 15. května do 17. června můžete posílat do soutěže fotky sebe a svých miláčků (a ne jen těch zvířecích) a soutěžit o hodnotné ceny.

Druhý ročník slavnosti Pivovaru Jadrníček je tady. Ochutnejte více jak sedm druhů piva

Po celý den na vás bude v Náměšti na Hané čekat bohatý program, jak pro děti, tak pro dospělé. Na Jadrošově dni se představí sbor dobrovolných hasičů, Michal Tučný Revival Band, Železný Zekon, ABBA Revival a další.

KULTURA V OLOMOUCI: Svátky města a písní oživí Olomouc

S koncem měsíce přicházejí na scénu tradiční Svátky města a písní, které budou trvat šest dnů. O další akce v příštím týdnu nebude nouze. Víkend nabídne Knižní trh na Helfštýně a Moravskotřebovské arkády. Na hudebním festival konaném na zámku...

Na Moravskotřebovských arkádách vystoupí Pavel Callta a dojde i na krav magu

O tomto víkendu proběhne tradiční festival Moravskotřebovské arkády. Jedná se už o sedmnáctý ročník. Základní umělecká škola Moravská Třebová letos s organizací rozhodně nezahálela a můžete se tak těšit na zajímavé hosty. Akce se bude konat na...

V Metropolu se odehraje akce Kino naslepo. Část výdělku půjde na konto Tyflocentra

Máte rádi filmy a rádi podpoříte dobrou věc? Tím pádem máte jedinečnou možnost podpořit TyfloCentrum Olomouc koupí vstupenky na neobvyklý projekt kina Metropol – Kino naslepo. Právě z večerního promítání 31. 5. 2017 poputuje část výtěžku na konto...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.