pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nenechte si ujít FOR MODEL 2019 s novinkami a Star Wars

PR článek

Nová airsoft střelnice, oblíbená playzone, živé RC modely a autodráhy či ukázky 3D tiskáren, to a mnohem víc je letošní výstava FOR MODEL 2019 na Výstavišti Flora Olomouc. Ve dnech 8. – 10. března Vás dále čekají jízdy historickým vlakem i návštěva Hvězdných válek.

„Nadšence virtuální reality hned zkraje výstavy potěší novinka v podobě airsoft střelnice či moderní playzone. Zájemci o moderní technologie pak jistě budou zajímat schopnosti profesionálních 3D tiskáren,“ prozradila k výstavě garanta akce Dagmar Maixnerová. Jak si poradit se šifrovanými texty? To Vám formou zábavy ukáže firma Edhouse – software development. Pořiďte si výhodnou online vstupenku a zamiřte s ní rovnou do pavilonu A.

Je libo selfie se Star Wars?

Velkým překvapením pro milovníky série Hvězdných válek bude sobotní návštěva české Star Wars dobrovolnické kostýmové skupiny Lion Base. Kostýmy jsou domácí výroby tvořené talentovanými fanoušky, kteří se zajímají o tvorbu Star Wars kostýmů filmové kvality, takže se bude na co dívat a s kým si udělat památeční fotku.

Od letadel po tanky

Malí i velcí návštěvníci si mohou sami vyzkoušet, jaké to je rozpohybovat RC auta, vrtulníky, lodě či funkční stavební techniku a venkovní plochu pak necháme ovládnout ukázkami modelářských letadel různých velikostí. Před pavilonem A jistě nepřehlédnete vojenskou techniku úctyhodných rozměrů a ani o unikátní sběratelské kousky u nás na galerii pavilonu A nebude nouze 

Přijďte si hrát jako malí

FOR MODEL 2019 již pátým rokem provází i prodejní expozice hraček, stavebnic a deskových her. Pro dětské návštěvníky je připraveno tvoření s barevnými písky, loutkové divadlo Hyperion či dětská hrací zóna s legem.

Historickým vlakem rovnou k Výstavišti

V rámci výstavy pak máte možnost vyjet si historickým vlakem za zážitky, a to v sobotu 9. března po trase Hl.nádraží Olomouc, Olomouc – Nová ulice (u výstavního pavilonu A), Olomouc město, Řepčín a zpět.

Výstava FOR MODEL 2019 bude hostit své návštěvníky po tři dny 8. – 10. března 2019, v pátek a v sobotu od 9 do 18 hodin, v neděli pak od 9 do 17 hodin. Vstupné je: plnoplátci 80 Kč (online 70 Kč), senioři 50 Kč (online 40 Kč), děti 6 – 15 let 50 Kč (online 40 Kč), děti do 6 let a držitelé průkazu ZTP a ZTP-P zdarma, školní výpravy (pátek nad 10 osob) vč. pedag. doprovodu 20 Kč/os.

Štítky For model, Výstaviště Flora

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.