pátek 29. března 2024 Taťána

Tip na koncert: Skupina Olympic zahraje v Hranicích, výtěžek půjde na Mobilní hospic Strom života

Ve středu 22. 2. 2017 budete mít možnost poslechnout si legendární písničky skupiny Olympic a zároveň tím podpořit Mobilní hospic Strom života, který poskytuje pomoc nevyléčitelně nemocným lidem.

Koncert legendární kapely Olympic s frontmanem Petrem Jandou  se uskuteční ve středu 22. února 2017 od 19:00 ve Sportovním centru NAPARIA v Hranicích na Moravě.

Vstupenky jsou už nyní v prodeji na sítích Ticketpro a také přímo na místě konání koncertu. Jednotné vstupné vychází na 385 korun a jejím zakoupením podpoříte celou částkou Mobilní hospic Strom života.

V průběhu celého večera budou na místě drobné dárkové předměty, které si můžete zakoupit a tím také finančně podpořit hospic.

Mobilní hospic Strom života se stará o nevyléčitelně nemocné pacienty, kteří chtějí strávit konec života ve známém prostředí svého domova. Pomáhá nejen ulevit od bolesti, zmírnit tělesné i duševní obtíže umírajících pacientů, ale také rodinným příslušníkům. Hospic nabízí své služby a odborné poradentství v Olomouckém, Moravskoslezském a Zlínském kraji od května roku 2015.

Strom života poskytuje všechny služby nemocným pacientům zdarma, provozní náklady se hradí pouze z grantů a darů.

O smrti není lehké hovořit, stále se staví jakási hradba mezi živými a mrtvými. Tuto blokádu se však snaží zbourat dětská skupina Stromeček sloužící jako poradna pro děti, které přišly o blízkého člověka – ať už maminku, tatínka, sourozence nebo prarodiče. Setkají se s vrstevníky, kteří prožili to co oni, mohou se vypovídat a to vše za dozoru terapeuta.

V případě zájmu o finanční nebo nemateriální pomoc se můžete podívat zde nebo můžete použít číslo účtu 4316548329/0800.

Zdroj Strom života, ČT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.