úterý 19. března 2024 Josef

Metropolitní operu na plátně kina Metropol si budete moci vychutnat i v příští sezóně

Kino Metropol pro vás i v příští sezóně uvede přímé přenosy z New Yorské Metropolitní opery. Ve čtvrtek 1. června startuje předprodej vstupenek na sezónu 2017/18.

Mezi hlavní taháky příštího roku patří Mozartova Kouzelná flétna, Pucciniho Bohéma či Massenetova Popelka. Budete se moci těšit jak na původní osvědčené verze klasických děl, tak i na nové inscenace, které budou naprostou novinkou pro všechny příznivce světové opery.

Vstupenky na všechny přenosy promítané v kině Metropol si budete moci zakoupit již od čtvrtka 1. června jak na pokladně kina, tak i na webových stránkách www.kinometropol.cz.  Pro pravidelné diváky je připravena zvýhodněná abonentní sleva při nákupu vstupenek na sedm a více představení z celkových deseti přenosů.

V Metropolitní opeře se schyluje k grandióznímu finále. Postará se o něj v první řadě americká sopránová legenda Renée Fleming. Její strhující výkon v nejnovějším nastudování rozšafného Růžového kavalíra, které nahradí inscenaci z roku 1969, vynáší do nebes zahraniční tisk od NY Times po Wall Street Journal, dokazuje, že hvězda přední pěvkyně zdaleka nehasne. V sobotu 13. května od 18:15 bude Straussův Růžový kavalír přenášen jako poslední představení sezóny 2016-17 přenášeno v rámci série Met: Live in HD. Kino Metropol je jedním z dvou desítek kin v České republice, kde si jej budete moci také vychutnat. V titulní roli se objeví také jedna z největších operních hvězd současnosti, mezzosopranistka lotyšského původu Elina Garanča.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.