pátek 29. března 2024 Taťána

Společnost

POČASÍ NA STŘEDU: Teploty kolem 23 stupňů a občasný déšť, taková bude středa

Oblačno až zataženo, místy občasný déšť. Během dne postupně až polojasno a ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 20 až 23 °C, na horách 13 až 17 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s. Mějte fajn středu!

Zloděj se vloupal na pozemek u obchodu a ukradl padesát europalet

V době od 16. do 19. srpna se neznámý zloděj vloupal na pozemek u prodejny na okraji Prostějova. Poté co násilně otevřel bránu, ukradl z areálu padesát kusů volně položených europalet.

Osmý ročník Senior symposia nabídne prezentaci služeb a setkání s odborníky

Osmý ročník Senior symposia připravují na svátek seniorů sociální pracovníci přerovského magistrátu. Konat se bude ve čtvrtek 3. října v Hotelu Jana a právě tam čeká na šest stovek návštěvníků série přednášek, besed i kulturního vystoupení.

Na Novorozeneckém oddělení v olomoucké nemocnici se nejmenší miminka budou choulit v nových pelíšcích

Pět speciálních polohovacích pelíšků pro nejmenší a nejzranitelnější miminka získalo darem od spolku Nedoklubko Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.

V ulici Jeremenkova napadla opilá žena nožem staršího muže. Ten utrpěl zranění

Včera kolem devatenácté hodiny došlo v ulici Jeremenkova k fyzickému napadení. Dvaačtyřicetiletá žena z neznámých důvodů napadla nožem padesátiletého muže.

Dětem pomáhají ke zdravému vývoji nohy speciální rehabilitace

Rehabilitační oddělení POLIKLINIKY AGEL v Olomouci přichází s novinkou. Pro děti s plochýma nohama, sníženou klenbou, otlaky, vbočenými palci, různými deformacemi nebo jinými vadami nově poliklinika nabízí odborné konzultace zaměřené na...

POČASÍ NA ÚTERÝ: Dnes bude polojasno, místy se objeví bouřky

Polojasno, během dne až oblačno a ojediněle přeháňky a bouřky. K večeru od jihozápadu přeháňky četnější, místy bouřky. Nejvyšší teploty 24 až 27 °C, na horách 18 až 22 °C. Slabý, během dne mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s. Mějte...

Pořadatelé připravili pro třetí ročník Cen cestovního ruchu Olomouckého kraje několik novinek

Třetí ročník Cen cestovního ruchu Olomouckého kraje se letos nese ve znamení změn. Pořadatelé připravili hned několik originálních kategorií.

Aktivisté ze Zachraňme Floru Olomouc ozdobí skálu u Michalských schodů skalničkami. Bude jich až dvě stě

Ve čtvrtek 22. sprna se sejdou lidé z inciativy Zachraňme Floru Olomouc pod Michalskými schody, aby ozdobili holou skálu u hradeb. Umístit na ni mají až dvě stě skalniček.

ANKETA: Letní Flora přilákala přes 20 tisíc návštěvníků. Jak se vám líbila?

Na letošní ročník letní etapy celostátní přehlídky květin Flora Olomouc přišlo přes 20.000 lidí, počet je srovnatelný s loňským rokem. Hlavní expozice výstavy, která trvala od čtvrtka do dneška, nesla název Česká krajina. Návštěvníky okouzlila...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.