čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Společnost

Prošel jsem si různými provozy a zažil leccos. V M.L.S. Holice ale cítím, že zůstanu dlouho, říká operátor Pavel

Výrobní firmy v současnosti hojně nabírají pracovníky do svých výrob, ti jsou však často po nástupu rozčarováni - ať už z peněz, které za práci dostanou, či z prostředí, ve kterém musí pracovat. Světlou výjimkou může být možnost práce v M.L.S....

Bouřka vašima očima 3: Podívejte se na videa, která poslali do redakce čtenáři

Včera odpoledne se Olomouckým kraje prohnaly silné bouřky, které nechaly bez proudu přes šest tisíc domácností a zaměstnaly hasiče, kteří zasahovali u 250 událostí. Podívejte se na několik videí, která redakci poslali čtenáři Olomoucké Drbny.

Bouřka vašima očima 2: Podívejte se na fotky, které poslali do redakce čtenáři

Včera odpoledne se Olomouckým kraje prohnaly silné bouřky, které nechaly bez proudu přes šest tisíc domácností a zaměstnaly hasiče, kteří zasahovali u 250 událostí. Podívejte se na druhou část fotek, které redakci poslali čtenáři Olomoucké Drbny.

Bouřka vašima očima 1: Podívejte se na fotky, které poslali do redakce čtenáři

Včera odpoledne se Olomouckým kraje prohnaly silné bouřky, které nechaly bez proudu přes šest tisíc domácností a zaměstnaly hasiče, kteří zasahovali u 250 událostí. Podívejte se na první část fotek, které redakci poslali čtenáři Olomoucké Drbny.

V olomouckých parcích uklízí pracovníci následky pondělních bouřek,  při průchodu dávejte pozor

Výstaviště Flora Olomouc, a.s. nabádá své návštěvníky ke zvýšené opatrnosti při průchodu parky, vzhledem k bouřce, která se v pondělí 1. července odpoledne prohnala Olomoucí. Následky počasí se stále odstraňují.

AKTUÁLNĚ: Šest tisíc domácností v našem kraji bez proudu. Hasiči stále zasahují u následků bouřek

Silná bouřka s krupobitím se odpoledne přehnala přes velkou část Olomouckého kraje. Hasiči v několika obcích čerpají vodu z přívalových dešťů, odstraňují popadané stromy či opravují větrem a kroupami poškozené střechy. Hasiči odpoledne kvůli...

Krásy Jižní Ameriky. Kam se za nimi vydat?

Chtěli byste se vydat za oceán, ale pořádně nevíte kam? Pokud vás neláká vyjet do Severní Ameriky, jeďte o něco níže, na jih. I tam najdete spoustu nádherných míst, která stojí za to.

POČASÍ NA ÚTERÝ: Místy zaprší a bude polojasno až oblačno

Polojasno, přechodně až oblačno a ojediněle přeháňky. Večer rozpad oblačnosti. Nejvyšší teploty 24 až 27 °C, na horách 17 až 21 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s. Mějte fajn úterý!

VIDEO: Hasiči evakuovali šedesát dětí z táborů, které vytopila voda

Silná bouřka s krupobitím se odpoledne přehnala přes velkou část Olomouckého kraje. Hasiči v několika obcích čerpají vodu z přívalových dešťů, odstraňují popadané stromy či opravují větrem poškozené střechy. V Bohuslavicích na Prostějovsku, kam...

Silná bouřka doprovázená krupobitím se dnes odpoledne přehnala přes velkou část Olomouckého kraje. Hasiči v několika obcích čerpají vodu z přívalových dešťů, odstraňují popadané stromy či opravují větrem poškozené střechy. V Bohuňovicích na...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.