pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Společnost

Řidiči kamionu vběhli pod kola dva jeleni, kteří zahynuli. Na autě vznikla škoda za sto dvacet tisíc

Včera před desátou hodinou večer zažil velmi nepříjemnou situaci řidič kamionu. Na dálnici D35 z Mohelnice na Olomouc mu za sjezdem na Palonín vběhli pod auto dva jeleni.

V ulici Řepčínská padaly ze střechy domu tašky

V úterý před polednem přijalo Operační středisko Městské policie Olomouc žádost o spolupráci od hasičského záchranného sboru při zabezpečení místa zásahu na ulici Řepčínská.

Dětské oddělení Nemocnice Prostějov ožilo velikonoční atmosférou

Sváteční období touží každý trávit se svými blízkými – obzvláště pak děti. Bohužel ne vždy to zdraví dovoluje a například na Dětském oddělení Nemocnice Prostějov letos budou muset Velikonoce strávit téměř dvě desítky dětí. O jarní atmosféru ale...

POČASÍ NA STŘEDU: Dnes bude polojasno až oblačno, místy zaprší

Skoro jasno až polojasno, během dne přechodně oblačno a jen ojediněle slabý déšť. Nejnižší noční teploty +2 až -2 °C. Nejvyšší denní teploty 12 až 16 °C. Slabý, během dne mírný severovýchodní vítr 3 až 7 m/s. Mějte fajn středu!

Prostějov olympijský dostane nové stanovy i název

Spolek Prostějov olympijský čeká změna stanov. Jejím cílem bude spravedlivější a přehlednější fungování organizace, která má na starosti provozování moderní multifunkční haly v Prostějově.

Jak pálit čarodějnice? Při porušení zákona o požární ochraně hrozí vysoká pokuta

Poslední dubnový večer je od nepaměti spojen s pálením čarodějnic. Neopatrnost při těchto oslavách bohužel každoročně způsobuje požáry a také zranění. Kromě vlastní lidské neopatrnosti hraje rozhodující roli počasí. Sucho a teplo výrazně zvyšují...

Čtyřiadvacetihodinové čtení Bible proběhlo v Olomouci už posedmé

Pátá kniha Mojžíšova posloužila letos čtyřiadvacetihodinovému čtení bible v kapli sv. Jeronýma na olomoucké radnici. Čtení Písma se ve Svatém týdnu uskutečnilo posedmé. Skončilo dnes v pět hodin odpoledne.

Olomoucký vrchní soud odročil případ dvojnásobné vraždy na květen

Olomoucký vrchní soud dnes odročil na 7. květen případ dvojnásobné vraždy, ze které je obžalován třiašedesátiletý Rostislav Kotala z Ostravy.

Práce snů pro milovníky zvířat. Olomoucký útulek hledá ošetřovatele

Olomoucký útulek, který se nachází u letiště v Neředíně, hledá ošetřovatele. Potřebujeme člověka samostatného, odpovědného, komunikativního, zkrátka nadšence, který miluje zvířata. Milovat neznamená jen rozmazlovat, ale i vychovávat, ošetřovat,...

Muž v noci zapálil pneumatiky v ulici 17. listopadu, z místa utekl

Včera v noci hořelo poblíž sokolovny v ulici 17. listopadu v Olomouci.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.