čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Společnost

Zloděj okradl cizinku v tramvaji. Z batohu, který měla přes rameno, jí sebral peněženku

Včera dopoledne cestovala jednatřicetiletá cizinka městskou hromadnou dopravou, ve které ji někdo nepozorovaně okradl.

V těchto dnech kontrolují policisté a strážníci chatoviště. V zimě se tato místa stávala cílem zlodějů

S přicházejícími teplejšími dny se lidé začínají vracet do svých sezónních rekreačních objektů. Aktuálně tedy probíhají v olomouckém regionu kontroly chatovišť ze strany policistů.

Bývalá advokátka Tobolová si za zpronevěru odpyká sedm a půl roku ve vězení

Bývalá zlínská advokátka Marcela Tobolová si za zpronevěru peněz svých klientů definitivně odpyká ve vězení dohromady 7,5 roku.

POČASÍ NA ČTVRTEK: Dnes se dočkáme skoro jasné až polojasné oblohy

Skoro jasno až polojasno, v závěru od severozápadu přibývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty +3 až -1 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 17 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s. Mějte fajn čtvrtek!

První ročník Prostějovského plesu je tady, hvězdou večera bude Olga Lounová

Je to neuvěřitelné! Ale je to tak. Letos se poprvé v sérii nejoblíbenějších plesů v Olomouckém kraji, které pořádá Radio Haná a agentura Forsberg, objeví Prostějovský ples. A tak neváhejte a sáhněte po posledních dostupných vstupenkách.

Zloděj ukradl z domu na Nových sadech kočárek pro dvojčata. Za krádež mu hrozí až dva roky ve vězení

Neznámý zloděj včera ráno ukradl ze společné chodby ve druhém patře domu v Olomouci, části Nové sady, nezajištěný kočárek pro dvojčata.

Robertshaw ve Šternberku slaví 20 let a nabírá hned na několik pracovních pozic

V roce 1999 se začala psát historie šternberského závodu Robertshaw, tehdy ještě známý jako Invensys Appliance Controls. V roce 2014 se sice změnil název na nynější Robertshaw, léty vybudovaná rodinná atmosféra závodu však zůstala i po letech...

Olomoucká Charita vyhlásila sbírku konzerv a trvanlivých potravin

Charita Olomouc se obrací na veřejnost s prosbou o přispění do sbírky Krajíc chleba pro chudé. Sbírka zacílila na konzervy a trvanlivé potraviny, které pomohou vícečetným rodinám, matkám samoživitelkám a lidem bez zázemí. Vybrané trvanlivé...

V olomoucké zoo se narodila mláďata kriticky ohroženého adaxe

Olomoucká zoologická zahrada oznamuje světu adaxů zprávu plnou naděje. Narodila se zde dvě mláďata tohoto kriticky ohroženého zvířete, které bychom v přírodě hledali stěží, protože počet volně žijících adaxů se podle IUCN odhaduje na 30 až 90...

Na jeviště Moravského divadla se Beatles vrátí až příští sezonu. Dosud se nepodařilo získat licenci na všechny skladby

Baletní inscenace The Beatles Celebration, která na přelomu října a listopadu zažila na jevišti Moravského divadla Olomouce pouze dvě uvedení, se na olomouckou scénu vrátí až na úvod příští sezony.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.