pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Společnost

Volejbalistky olomoucké Univerzity a judista Klammert ovládly anketu Nejlepší sportovec Olomoucka

Úspěšný judista David Klammert a volejbalistky olomoucké Univerzity vyhrály hlavní kategorie 53. ročníku ankety Nejlepší sportovec Olomoucka. Ve spolupráci s Regionálním sdružením České unie sportu ji pořádá statutární město Olomouc.

Řidička vjela do zatáčky rychle a na namrzlé silnici dostala smyk. S autem sjela ze srázu k potoku

Ve čtvrtek před devátou hodinou ranní došlo k havárii mezi obcemi Milkov a Hvozd. Třiatřicetiletá řidička nezvládla průjezd levotočivou zatáčkou.

Oslavte Valentýna netradičně a darujte krev. Jednotlivci i páry dostanou kromě dobrého pocitu i dárek

V rámci oslav sv. Valentýna začít den dobrým skutkem mají možnost všichni, kteří se rozhodnou darovat krev nebo krevní plazmu v hematologicko-transfuzních odděleních nemocnic skupiny AGEL v Přerově i Prostějově.

Muž si nechal na přední sedačce v autě zimní bundu přes noc. Ráno už ji tam neměl

Nepříjemné překvapení čekalo na majitele auta značky Kia Ceed. Do jeho auta se totiž vloupal zloděj, který si odnesl zimní bundu a peníze.

FOTO: Co stálo za dopravními nehodami? Úlek z velkého ptáka, nezabrzděné auto i námraza na silnici

V uplynulých dnech řešili šumperští policisté několik dopravních nehod, při kterých vznikla vysoká škoda.

Muž, který nehybně ležel na parovodu za autobusovým nádražím, vyděsil kolemjdoucí

Ve čtvrtek 7. února po deváté hodině ranní přijalo Operační středisko Městské policie Olomouc oznámení o muži, který nehybně leží na parovodu za autobusovým nádražím.

V Jeseníkách panuje ideální zimní počasí. Kvůli silnému větru však záchranáři nedoporučují hřebenové túry

Ideální zimní počasí panuje nadále v jesenických horách. Před víkendem jsou všechna lyžařská střediska i jejich služby v provozu, sněhu na sjezdovkách je dostatek.

Muž pozval ženu k sobě domů na Vánoce, jeho byt už živá neopustila. Její tělo pohodil u dálnice D1, teď si odsedí šestnáct let

Za vraždu jednapadesátileté ženy, jejíž tělo se našlo na konci roku 2017 v Brně u D1, si sedmapadesátiletý Bedřich Baláž definitivně odpyká ve vězení šestnáct let.

POČASÍ NA PÁTEK: Sněžení postupně přejde v déšť, místy se bude tvořit ledovka

Zataženo až oblačno zpočátku občasné sněžení, ojediněle i mrznoucí srážky s tvorbou ledovky. Během dne slábnutí srážek a postupně budou pod 500 m přecházet v déšť se sněhem nebo i déšť. Nejnižší noční teploty -1 až -5 °C. Nejvyšší denní teploty 1...

FOTO/VIDEO: Policie, hasiči i záchranáři v Šantovce. Druhý víkend Hrdinů regionu se blíží

Policisté, hasiči i záchranáři jsou hrdinové našeho regionu a předvedou to o víkendu 9. a 10. února od jedné hodiny odpoledne do šesti hodin večer v olomoucké Šantovce.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.