pátek 29. března 2024 Taťána

Mizí další stálice v centru města, olomoucká Potrefená Husa dnes otevřela naposledy

Z centra města mizí další stálice. Po McDonald’s, který skončil před časem na Horním náměstí a prostory v Salmově paláci nově využívá drogerie Teta, končí narychlo i Potrefená Husa v Opletalově ulici. Dům patří společnosti IES Moravia Real Ivana Kyselého.

V sobotu 20.2. restaurace své hosty do svých útrob pustila naposledy. Ukončení provozu Potrefené Husy v Opletalově ulici potvrdil jeden z členů personálu: "Ano, je to tak, dnes (sobota 20.2., pozn. redakce) jsme otevřeli naposledy. Je to pro nás pořád velký šok, vše se událo hodně rychle. Pro všechny je to dost těžké, musíme si narychlo hledat nové zaměstnání."

Na otázku, zda-li se bude provoz Potrefené Husy někam přesouvat, neexistuje jasná odpověď: "Něco sice je v jednání, ale nic není jisté."

Děkujeme Všem za krásná leta,oslav,narozenin,narození dětí,zapijení svobody, vše co roky a život přináší.Děkujeme za krásné prožití strávených chvil bylo to moc krásné.........

Posted by Potrefená Husa Olomouc on Saturday, February 20, 2016

 

Potrefená Husa fungovala v Opletalově ulici od roku 2002 jako nájemník a byla otevřena jako pátá v republice. V roce 2010 byla zrekonstruována a 1.11. byla otevřena v podobě, jakou ji známe dnes.

Dům v Opletalově ulici patří společnosti IES Moravia Real Ivana Kyselého, který figuroval v nedávné korupční kauze Vidkun.

 

V Olomouci narychlo zavírá Potrefená Husa... :/ Je mi smutno, na nejlepší Buffalo Wings v Olomouci budu dlouho vzpomínat...

Posted by Olomoucká Drbna on Saturday, February 20, 2016

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.