pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Šantovce se otevírá prodejna Dormeo home, bude první v Česku

PR článek

Společnost Studio Moderna se o váš kvalitní spánek stará už 15 let. K této příležitosti nyní otevírá historicky první Dormeo home prodejnu v České republice. Obchod zaměřený nejenom na matrace se v Olomouci slavnostně otevře 25. 3. v Galerii Šantovka.

Snad každý někdy slyšel o první pěnové matraci Dormeo, která se nejen díky televizi dostala do povědomí lidí, kteří mají problém se spánkem. Od roku 2002, kdy představili svůj první produkt, však uběhla řada let a nyní nabízejí více jak 300 různých výrobků pro kvalitnější spánek. Za tu dobu se tato mezinárodní firma rozrostla a dostala se do milionů ložnic po celé Evropě. V dnešní uspěchané době spíme čím dál kratší dobu, a proto je důležité dopřát si alespoň kvalitní spánek. Právě s tím vám pomůžou odborníci na olomoucké pobočce.

Prodejna Dormeo home ale nebude mít v nabídce pouze matrace a doplňky do ložnice. Spojí se zde značky Dormeo, Delimano a Rovus. Můžete se tak těšit na moderní vychytávky pro vaši ložnici, obývák, kuchyň i koupelnu a zejména na čistý, jedinečný koncept, který promění každý nákup v příjemný a nezapomenutelný zážitek.

Den D nastane 25. 3. v nultém patře Šantovky – naproti obchodu Mohito. Všechno začne hned ráno přestřižením pásky, slavnostním přípitkem a rozkrojením dortu. Program bude probíhat celý den, takže můžete navštívit Dormeo home i v odpoledních hodinách. K dispozici vám bude výživový poradce, masér, fyzioterapeut a další. K tomu všemu můžete ochutnat zdravé smoothie připravené v supermixéru NutriBullet. Samozřejmostí bude i další občerstvení.

Autoři | Foto Dormeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.