čtvrtek 28. března 2024 Soňa

V sobotu proběhne v Olympii casting na Českou Miss 2018, dívky se ještě pořád můžou přihlásit

Vítězky České Miss 2017 a 2016 společně zahájily nový ročník národní soutěže krásy. Nová Česká Miss 2018 bude zvolena v červnu v Brně a získá ceny za téměř dva miliony korun, nové příležitosti v oblasti modelingu i účast na světové soutěži krásy.

Zahájení nového ročníku, které uváděl moderátor TV Nova Evropy 2 Petr Říbal, si nenechal ujít ani zpěvák Mikolas Josef, který patří mezi žhavé kandidáty České republiky na účast v pěvecké soutěži Eurovize 2018 a nebude chybět ani na finálovém galavečeru Česká Miss 2018, nebo Dominika Myslivcová, která už mnoho let organizuje soutěž Miss Princess. Ta dorazí i na olomoucký casting České Miss, který se uskuteční 27.ledna od 13 hodin v OC Olympia Olomouc. V porotě usednou také vítězky předchozích ročníků a těšit se můžete i na módní přehlídku. Uvidíte Českou Miss 2017 Michaelu Habáňovou, blogerku a Českou Miss World 2016 Natálii Kotkovou nebo Českou Miss Earth 2016 Kristýnu Kubíčkovou.

Dívky ucházející se o titul Česká Miss 2018 se mají na co těšit. Finalistky čeká spolupráce s profesionály, vzdělávací workshopy v oblastech zdravé výživy, sportu, chůze, rétoriky, sociálních sítí či vystupování, také mnoho focení, několik soustředění, setkání se známými tvářemi, týdenní pobyt v Chorvatsku na jachtách společnosti Bemex a hlavně to, že se začátkem června stanou součástí velkolepého finálového galavečera. Dívky ve věku 17 až 25 let se  mohou průběžně do soutěže přihlašovat a první casting proběhne už 27.ledna v Olympii v Olomouci,“ uvádí ředitelka soutěže Eva Čerešňáková a doplňuje:

Určitě stojí za to to vyzkoušet. Sebrat odvahu, překonat ostych a zabojovat o postup do semifinále národní soutěže krásy. Vítězka soutěže získá ceny za více jak jeden milion korun a kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za tři čtvrtě milionu. Všechny vítězky České Miss poletí reprezentovat Českou republiku na přední světové soutěže krásy.“

Sobota 27.ledna tak v olomoucké Olympii bude ve znamení krásy a show plné talentovaných krásek. Moderátor Petr Říbal ze Snídaně s Novou, módní přehlídka, představení zpěváka Honzy Nedvěda, rozhovory s Českými Miss a další zábavný program a soutěže. Nudit se určitě nebudete.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.