pátek 29. března 2024 Taťána

Ve Smetanových sadech se poběží už čtvrtý ročník charitativního běhu Jeden běh nestačí

Běháte pro radost nebo pro výkon ? Možná neběháte vůbec, a přesto dostanete medaili. Pro vás všechny je na sobotu 19.5. od 15,00 hod ve Smetanových sadech u jezírka připraven již čtvrtý ročník charitativního běhu JEDEN BĚH NESTAČÍ pořádaný Společností pro ranou péči.

Tratě pro děti od 0 -15 let, kondiční běhy na 2,5 a 5 km, hlavní běh na 10 km, štafetové běhy na 4 x 2,5 km. Vše měřeno čipovou časomírou. Užijte si i Běh pro radost na 500m. Můžete potrénovat s házenkáři Tatranu Litovel, volejbalistkami VK UP Olomouc, vyzkoušet venkovní fitness, lanové aktivity, zažít bubenickou show. Ceny a medaile předá olympijský vítěz z Nagana Jiří Dopita. Registrovat se lidé mohou zde. 

Závodníci se můžou těšit na skvělé ceny, jako je třeba wellness v Mikulově, snídaně v NH Collection Olomouc Congress, vstupenky do pražských divadel, vouchery na cestování od Leo Expressu, luxusní vůně do bytu, kvalitní vína, běžecké potřeby, koloběžky, skateboardy, regionální sýry a piva. Děti ocení ceny jako řádění v Aquaparku a v Amazonii.

Startovné věnováno ve prospěch dětí těžce nemocných nebo s postižením v olomouckém regionu.

Přijdte si zaběhat, pobavit a podpořit. Pro ty, kdo nestihnou přijít a podpořit v sobotu je možnost v pátek 25.5. od 15:00 hodin zúčastnit se běhu Šantovka run. Startovné i tento druhý ročník bude věnováno Společnosti pro ranou péči. Co je více, než dobrý pocit a radost v dětských očích.

Více informací na www.ranapece.cz a www.galeriesantovka.cz

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.