pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V SK Véska začala hlavní sezóna. Sportovce láká na klidné prostředí a kvalitní služby

PR článek

Začátkem května se ve sportovním klubu Véska, který se nachází v malebné vesničce stejného jména, se dokončila příprava šesti antukových kurtů, čímž začala hlavní sportovní sezóna. Co vše letos nabízí sportovcům?

Hned při vstupu do hlavní budovy hotelu nás vítá marketingová manažerka celého komplexu, Markéta Treutnerová. Začínáme s prohlídkou celého areálu, který je vskutku velký. „Prostory hotelu Vám ráda představím příště, teď začíná sezóna pro sportovce, tak se blíže podíváme na sportoviště,“ říká Markéta, zatímco nás s fotografkou vede nově vybudovaným průchodem do sportovní a relaxační části hotelu. „To je jedna z největších novinek této sezóny. Dřív se totiž muselo chodit do sportovní a relaxační části komplexu venkem, nyní je to pro hosty jistě příjemnější. Je to zase krok k vyššímu komfortu,“ popisuje Treutnerová.

Vede nás kolem recepce, ve sportovní části komplexu, po schodech dolů do multifunkční haly. Prohlížíme si také šatny, které k ní patří. Systém je jednoduchý – v každé volné skříňce visí klíček, po vložení mince můžete skříňku se svými věcmi uzamknout a klíč si vzít. Po opětovném odemčení vám mince vypadne zpět.

Samotná multifunkční hala je nejvíce využívaná na badminton. Ve stejný čas si ho v ní mohou zahrát hráči na čtyřech kurtech. „Hala je ovšem použitelná na různé druhy sportů – od sálové kopané, přes volejbal, basketbal či tanec. Jsme také schopni multifunkční halu přeměnit na taneční parket, disponujeme plovoucí podlahou, kterou lze na přání klienta do haly instalovat. Po předchozí rezervaci halu klientovi připravíme tak, aby jen přijel a měl vše připraveno,“ říká Markéta, zatímco se procházíme rozlehlým prostorem haly. Ač je pro SK Véska již několikátá sezóna, vše tu ještě dýchá novotou.

Hala ovšem nesplňuje jen všechny požadavku pro rozlišné sporty, je i prostorem pro pořádání firemních workshopů, prezentací výrobků různých sportovních značek. „Měli jsme tu už několik firemních akcí,  tanečních soutěží či soustředění  prvoligových sportovních klubů, halu dokážeme za relativně krátký čas individuálně přizpůsobit přání klienta,“ podotýká Markéta.

Další zastávkou v rozlehlém sportovním komplexu jsou dva kryté tenisové kurty. Ty jsou využívány hlavně v zimních měsících, kdy je tu šrumec, svoje využití najdou ale i v době, kdy je venku nepříznivé počasí a nedá se hrát pod širým nebem.

Součástí krytých kurtů je i útulné foyer s dětským koutkem, kde se stylovými hračkami děti zabaví, zatímco si dospělí mohou zahrát.

Když mluvíme o tenisových kurtech, Sportovní klub Véska se pyšní venkovními antukovými kurty špičkové kvality. Na začátku května zde dokončili jejich přípravu a oficiálně zde tak začala antuková sezóna. Tenisté si mohou zahrát na celkem šesti kurtech, z toho jeden je centrální, který je obehnán tribunou pro diváky. „Víme, že ve městě je poptávka po antukových kurtech opravdu velká a často se stává, že hráči prostě nenajdou termín pro svou hru. Ještě pořád je tu ale možnost vyjet patnáct minut za město a přijet k nám, kde mají díky šesti kurtům a kvalitnímu rezervačnímu systému téměř jistotu, že si zahrají kdykoliv,“ říká Treutnerová, zatímco se procházíme po zpevněných chodnících okolo kurtů. V zimě navíc ve Vésce plánují velkou novinku, kterou bude nafukovací hala. Ta bude tunelem propojena s budovou, takže si hráči budou moci zahrát na povrchu PLEXICUSHION PRESTIGE, stejném jako na Australian Open, který bude položen jak v nafukovací hale, tak i nově v kryté hale. Určitě se hráči mají na co těšit. SK Véska si tímto krokem navýší kapacitu, nabídku závodních turnajů různých kategorií a hráčům to přinese vyšší komfort v podobě většího výběru hodin při pravidelných rezervací.

Samotnou kapitolou Sportovního klubu Véska je wellness zóna, která nabízí vše, co si ohledně regenerace dokážete představit. „Po každém sportu mají sportovci možnost využít naši wellness zónu, která nabízí bazénovou halu s vířivkou, parní i solnou komoru, finskou saunu a relaxační místnost,“ vyjmenovává Markéta. Wellness zónu mohou využít všichni - sportovci, nesportovci, hosté hotelu, ale i volně příchozí návštěvníci.

Sportovní klub Véska a Hotel S-port nabízí kromě sportovního vyžití a relaxace i spoustu doplňkových služeb. Nabízí zázemí pro firmy v podobně různě velkých konferenčních místností s veškerým příslušenstvím, jako je např. projektor či flip-chart. Milovníci zvířat se mohou na nedaleké louce projet na koních, vyznavači cyklistiky si mohou zapůjčit horská kola a prozkoumat okolí – tipů na vyjížďky je dost.

Pokud bude pršet, nic není ztraceno. V útrobách hotelu se nachází dvě špičkové bowlingové dráhy, využít můžete také příjemné posezení u několika barů. Když mluvíme o barech, nemůžeme nezmínit zlatý hřeb naší prohlídky, kterým  je Sky bar v nejvyšším patře hotelu. Slunný, prostorný a s výhledem do širokého okolí, tento prostor je unikátním místem pro relax či obchodní schůzky v malém kruhu lidí. „Zároveň tu bývají i školení různých firem,“ říká Markéta, zatímco stojíme na ochozu a koukáme na vesnici Véska pod námi i na nedaleké plochy golfového hřiště.  Pohoda a klid – největší výhoda Sportovního klubu Véska.

Pro více informací o Sportovním klubu Véska můžete navštívit jejich oficiální webové stránky. Pokud váháte s návštěvou, pobídkou může být i aktuální speciální akce na Slevomatu, která zahrnuje 2 hodiny nepřetržitého relaxu pro dva ve wellness zóně.

Autoři | Foto Michaela Valsová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.