čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Pevnosti Poznání učí mladé youtubery, jak natočit dobré video. Místa v kroužku ještě jsou

PR článek

V olomoucké Pevnosti Poznání jdou s dobou – poprvé v loňském roce totiž otevřeli interaktivní kroužek pro mladé youtubery a pod vedením zkušeného lektora jim zábavnou formou ukazují, jak uspět ve světě videoobsahu. Pokračují v tom i letos.

Kroužek youtuberingu má dvě úrovně – do začátečníků se mohou přihlásit ti, kteří s videoobsahem na Youtube teprve koketují, zatímco pro zdatnější tvůrce videí je určen kurz pro pokročilejší. Kurzy začínají v těchto dnech a jsou pro pro maximálně patnáct účastníků, v každém však ještě zbývá pár volných míst.

"Mám radost, že kroužek sklidil v loňském roce takový úspěch. Proto jsem se pro další pololetí rozhodli otevřít hned dva další kurzy. Jeden bude určený pro pokročilé a druhý zase pro začátečníky. Mohu prozradit, že na nové vědecké Youtubery už teď připravujeme pořádný gaming i značnou porci Youtube vědy. Mají se vážně na co těšit," řekl vedoucí kroužku Petr Cieslar.

To, že se mladí něco naučí, dokazují i výsledky kroužku z minulého roku.

"S dětmi hladce navážeme na kroužek začátečníků. Zdokonalíme popularizaci a komunikaci vědy a rozvineme všechny youtuberské schopnosti. Stejně tak se zaměříme na zdokonalení hereckých dovedností, nové vědecké experimenty a navíc se staneme součastí festivalu Academia Film Olomouc. Ve finále nás samozřejmě opět čeká slavnostní premiéra, při níž uvedeme počiny mladých a nadějných YouTube vědců," píše se na stránkách Pevnosti Poznání.

Veškeré informace o vypsaných kurzech se dozvíte zde.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.