čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Město Zábřeh vyhlásilo tři dotační programy. Je možné podat i online žádost, a to do února

Zastupitelstvo na svém prosincovém jednání schválilo mimo jiné, programy pro poskytování dotací z rozpočtu města se schváleným harmonogramem plnění a návrhem celkového objemu finančních prostředků.

„Pro rok 2019 město vyhlásilo tři dotační programy – Program v oblasti sportu s celkovou finanční alokací až 300 tisíc Kč je zaměřen na podporu subjektů vyvíjejících činnost v oblasti sportu na území města, obdobně Program v oblasti kultury a volnočasových aktivit s celkovou finanční alokací až 340 tisíc Kč cílí na subjekty vyvíjející činnost v oblasti kultury a volnočasových aktivit. Třetí titul, a to Program v sociální oblasti (s celkovou finanční alokací až 170 tisíc Kč), je zaměřen nejen na podporu subjektů vyvíjejících činnost v sociální oblasti na území Zábřeha, ale i subjektů vyvíjejících činnost v oblasti sociální pro občany města mimo jeho území,“ upřesnil starosta František John.

Žádosti o dotace lze vyplnit a předkládat prostřednictvím interaktivních formulářů. Úplné znění programů, okruh způsobilých žadatelů a podmínky pro předkládání žádostí včetně formulářů je zveřejněno nejen na úřední desce města, ale i na webových stránkách města.

V rámci všech uvedených programů lze předkládat žádosti o dotaci na předepsaném formuláři v termínu od 21. ledna do 1. února do 14 hodin na podatelnu Městského úřadu Zábřeh.

Žadatelé o dotaci, kteří chtějí žádat o dotaci na jiný účel než určený v rámci programů, mohou žádat průběžně, a to prostřednictvím interaktivního formuláře, který je také zveřejněn na webových stránkách města pod odkazem Dotace z rozpočtu města Zábřeh na rok 2019.

Tisková zpráva

Štítky politika, Zábřeh, dotace, programy

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.