čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Zatočte s bacily a vyzkoušejte účinné přírodní antibiotikum našich předků. Vyrobit si ho můžete doma

Přírodní antibiotikum se užívá už od středověku, kdy v Evropě řádilo mnoho různých nemocí a epidemií. Zlepšuje krevní a lymfatický oběh a má silný antivirový a protiplísňový vliv. Navíc je tou nejlepší volbou v boji proti kvasince Candida albicans.

Toto tonikum pomohlo milionům lidí při léčbě houbových, virových, parazitárních onemocnění, a to dokonce včetně moru. Tajemství je v silné kombinaci kvalitních přírodních a čerstvých surovin. Nejlepší na něm je, že si ho můžete vyrobit z toho, co máte doma.

Účinky tonika:

léčba Candida albicans
virová onemocnění
bakteriální onemocnění
paraziti, parazitární onemocnění
v minulosti mor
čistí krev
posiluje imunitní systém


Bude lepší, když při přípravě budete mít na rukou ochranné rukavice. Velmi silné aroma navíc může stimulovat dutiny.

Na přípravu přírodního antibiotika budete potřebovat:

700 ml jablečného octa (vždy používejte v bio kvalitě)

¼ šálku jemně nasekaného česneku

¼ šálku jemně nasekané cibule

2 čerstvé chilli papričky - nejpálivější, které najdete

¼ šálku strouhaného zázvoru

2 polévkové lžíce strouhaného křenu

2 polévkové lžíce práškové kurkumy nebo 2 kusy kořene kurkumy

Všechny ingredience kromě octa smíchejte v misce. Vzniklou směs dejte do zavařovací sklenice, do které nalijte ocet tak, aby 2/3 sklenice tvořily suché přísady a zbytek byl zaplněn octem. Sklenici dobře uzavřete, protřepejte a skladujte na chladném a suchém místě čtrnáct dní. Sklenici protřepejte několikrát denně.

Po uplynulých čtrnácti dnech přeceďte kapalinu přes plastové sítko - vše dobře vymačkejte, směs by měla být co nejvíce suchá. Pro lepší výsledek dejte na sítko gázu. Suchou směs můžete zužitkovat třeba při vaření. Vzniklou šťávu skladujte v lednici, kde vám vydrží dlouho. Tonikum můžete použít i jako zálivku do salátu nebo přidat k masu.

Pro boj proti nachlazení a k posílení imunitního systému užívejte denně polévkovou lžíci. Pokud vás skolila závažnější nemoc či infekce, užívejte polévkovou lžíci 5-6 x denně. Tonikum je bezpečné pro těhotné ženy a děti, ale v nižších dávkách. Neřeďte tonikum vodou, snižuje to jeho účinnost. Chuť přírodního antibiotika je velmi silná a pálivá, ale pocit pálení zmírní, když se po spolknutí této medicíny zakousnete do pomeranče. Tonikum můžete užívat i ke kloktání.
 

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj bylinkyprovsechny.cz

Štítky příroda, antibiotikum, tonikum, nemoci, lék, mor, kvasinka

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.