čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Zaměstnanci Novorozeneckého oddělení půjdou darovat krev. Svou aktivitou chtějí inspirovat rodiče

Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci se rozhodlo vyrazit k hromadnému darování krve. Loni byla potřebná pomoc od 328 dárců. Oddělení proto vyzývá všechny rodiče, ale i širokou veřejnost, aby 13. listopadu přišli darovat krev a pomohli těm, kteří to potřebují.

Přijďte podpořit dobrou věc a darujte krev s Novorozeneckým oddělením. Pro potřeby pacientů Novorozeneckého oddělení a Porodnicko-gynekologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc byla v loňském roce nutná pomoc celkem 328 dárců krve.

Tato statistika přiměla tým Novorozeneckého oddělení k činu a přihlásili se ke skupinovému odběru. Ve středu 13. listopadu se na Transfuzní oddělení vydá hned 21 jeho zaměstnanců a můžete i vy. Svou aktivitou chtějí inspirovat také rodiče, o jejichž předčasně narozené děti pečovali a nadále pečují, a proto i oni jsou zváni k účasti na odběru.

Zájemci se mohou přihlásit do čtvrtka 7. listopadu v internetovém registračním formuláři na stránkách Fakultní nemocnice Olomouc a zarezervovat si čas odběru. Navíc se tam také dozvíte, jak se na odběr připravit, co jíst a pít nebo co si vzít s sebou.

Autoři | Foto Fakultní nemocnice Olomouc

Štítky Olomouc, nemocnice, darování, novorozenec

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.