čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

V Nemocnici Šternberk se narodilo tisící miminko

Šestadvacátého prosince, krátce po deváté hodině ranní, slavili v porodnici Nemocnice Šternberk malé jubileum. Paní Petra Kožušníková zde totiž přivedla na svět syna Jindřicha a stala se tak jubilejní tisící maminkou, která letos porodila v Nemocnici Šternberk.

"Už od začátku jsem si pečlivě vybírala porodnici, ve které chci své první miminko přivést na svět. Rozhodla jsem se pro Nemocnici Šternberk a byla jsem pevně přesvědčena, že musím porodit tady a nikde jinde, ačkoliv jsme to stihli na poslední chvíli," usmála se novopečená maminka Mgr. Petra Kožušníková, která svého syna porodila s mírami 3540 gramů a 50 centimetrů.

Jubilejní mamince přišel pogratulovat MUDr. Marek Polách, MBA, člen představenstva Středomoravské nemocniční, jejíž součástí je právě Nemocnice Šternberk, a hlavní sestra nemocnice Mgr. Lenka Neumannová. Oba popřáli čerstvé mamince mnoho zdraví a radostí s miminkem a předali drobný dárek. Ke gratulacím se přidal také starosta města Ing. Stanislav Orság, který mimo jiné věnoval miminku pamětní minci města Šternberka.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.